Sabtu, November 15, 2008

TAKE A BREAK









Lupakan segala yang memeningkan kepala...tinggalkan segala tugasan..just tarik nafas..take a break..

10 ulasan:

mazudi berkata...

Oo. Ok.
Take a break on Saturday

dilaOHdila berkata...

wah cedapnya....
nang di kak....
nang Tupaitupai ke?

PINATBATE berkata...

mazudi..
hahaha..kena break..kalau tak nanti meletup kepala..



dilaohdila..
tu salmon,meat ball..mana lagikk...Ike@ lahh...
tupai dah terlepas.tak larat nak kejar...

dilaOHdila berkata...

kak, mana gambor kat selera herba tuh
sempat tak minum KOPI TELEBESYEN (ahak)

cikgu jawe berkata...

ni edisi lps stress dgn makan2 ye. best!

jgn lupa timbang berat lps makan. ahaks!.. hehe

Quinary berkata...

mak aihh.. perut tengah lapar ni ada lak gambor makan-makan.. resepinya takmo paste sekali ke kak pinat?

PINATBATE berkata...

CJ!!!..
sabau jer lah...nak buat camno..badan memang dah kembang macam tertelan sekilo mauripan..:))


QUINARY..
Resepinyer..erkkk...

Uncle berkata...

Sedapnya....sedapnya.....sedapnya....
Uncle

|| syazwaniadnan || berkata...

kak pinat
yg meat ball ade soup tu, soup rasa apa ek?
ish, teras2 mcm nk buat. mereka-reka recipe dengan sesuka hati amatlah bagus! hihih =P

PINATBATE berkata...

UNCLE..
heehee...uncle tu lagik best...hari-hari makan kat hotel jer...:)


WANIE...
sos atas meatball tu macam black pepper brown sauce yang kita makan dgn chicken chop tu jer...nampak tak ada colour merah tepi pinggan tu? yang tu berry sauce..masam manis jer ..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin