Jumaat, November 14, 2008

CUTI KER..?

Sebab kak Niza nak pergi konvo tadika anak dia, terpaksalah kakak jaga Hannah hari ni...pagi-pagi masak nasi dan sup ayam untuk Hannah dan pasta utk sarapan hari terakhir sekolah sebelum cuti panjang..

Abang pula pakai baju,seluar dan kasut baru semata-mata nak ambil hadiah atas pentas hari ni...subuh-subuh menjahit lencana kat baju baru..sabar jer lah..







Ada majlis perpisahan untuk Khairul Hasni..selamat bertugas di tempat baru,jenguk-jenguklah blog ni selalu...:)

Tengahari balik bawa sebeban kerja..Nama saja cuti,sebenarnya banyak tugasan sepanjang cuti ni nak kena selesaikan...orang yang tak faham ingat kalau cuti tu boleh lepak makan tidur jer..tak tahu sebenarnya lagi banyak benda kena buat masa cuti ni..

5 ulasan:

habiha69 berkata...

wahh..cikgu ni sedaaap nih..mmg. kesukaan kiter nih...Allahumma barik lana fi ma Rozaktana Waqina Aza ban Naar...buleh ker kite rase cikgu...majlis aper nih..ooo tak bagi tau eekk...

PINATBATE berkata...

sambal belacan power tuu...

dilaOHdila berkata...

adui sedapnyaaaaa
Hana dah besaw erk. Bulu mata melentik aaaa

mazudi berkata...

HUhu.. cekgu dah start cuti panjang la ni kan..
Selamat bercuti.

HABIHA69 berkata...

Cikguuu..Selamat bercuti! cikgu dah siapkan markah? dah hantor& masukkan markah kat report card? dah buat laporan persatuan? Tak jage SPM ke? tak ikut kursus ke?..bende inilah yang selalu kene settel time cuti kan..kan?..tu belom lagi Pengetua atau PPD. panggil..itulah kerje-kerje cikgu Saborr je lah cikgu..sampai masa cikgu jadi Pengetua pulak..hik-hik...kapan balik kampung...wong kampung podo kangen...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin