Jumaat, Oktober 02, 2009

LEPAS JUMAAT

5 Alpha




Lepas solat Jumaat hari ni, mereka datang menghangatkan kemesraan dan menceriakan suasana..

4 Aset
Terima Kasih anak-anak Mak Pinat semua..Maaf zahir batin atas layanan tak seberapa..

11 ulasan:

cikgu mas berkata...

salam kak pinat ku sayang

mulai saat ku baca n3 ni,baru ku tahu rahsia gelaran "cikgu paling sporting"...fuuuuh memang k.pinatku sporting,buah hati pengarang jantung budak-budak ni...

fuuuuh,CM nk tiru ni...

"meh,sini pelajar..CM nk wat opeeeennn house" tempah bas arr dtg umah cikgu yg sekankang kingkong tu,,,mehlah beraya...tapi kita mee rakyat jer (mee hun kering)CM tak pandai masak arr,pas makan jgn lupa basuh pinggan,sbb CM takde bibik loor,,,

PINATBATE berkata...

Cikgu mas..
Bahaya kalau buat pengumuman macam tu..nanti satu sekolah datang..hahaha! kak pinat tak buat open house pun tapi diorg bg tau nak datang pagi Jumaat, balik sekolah tengahari tu kakpinat pun terjah dapur..Alhamdulillah sempat siap bihun tomyam masa diorg sampai betul-betul lepas solat Jumaat..Ada lagi beberapa group kecil nak dtg hujung minggu ni..

silversarina berkata...

Tengok gambar2 dan kemesraan di atas buat akak hiba terkenang anak2 murid lama yang kini entah di mana ... bestnya bila mereka datang bertamu :)

dilaOHdila berkata...

salam...
Tu dia mai dah photog raya
shunteknya umah cikgu pinat nih
mengerlit2 dgn eleza tu erk............

PINATBATE berkata...

kak Rina..
Insyaallah..ada yg ingat tu..mungkin belum sempat datang berjumpa..


Dila...
adoilah..apa yg menghelitnya...Eliza tu pun edisi tahun lepas punya..haha!

bna berkata...

tak tahulah 4 aset ada mengalami masalah ssat, duit raya terbang, tayar pancit macam kitorang tak..

manlaksam berkata...

Meriah nampak nya cikgu.
Ceria semua nya anak-anak murid cikgu. Sampaikan salam Pak man untuk mereka semua.

en_me berkata...

meriahnyerr uoolsss..

kucingorengemok berkata...

hehe macam ni la rumah kita kena serbu dulu sebelum mak meninggal :)

PINATBATE berkata...

bna..
4 aset dah pangkah pintu rumah malam sebelum kejadian..Alibaba ajar tektik tu..


Pak Man..
Insyaallah ..mereka ni sokmo ceria dan menceriakan saya...

PINATBATE berkata...

en_me..
very the seronok tawww...hikhik..


KOG..
my mak pun bekas guru..sebelum pencen ramai budak-budak serbu..lepas pencen ramai murid tua serbu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin