Jumaat, Oktober 30, 2009

CERIA JUMAAT

Meriah pagi ni sebab ada Kempen Membaca 1 Malaysia...semua duduk tunduk baca buku masa perhimpunan pagi.

Cikgu XYZ :" Pinat,..kalau ye pun tak payahlah baca buku CARI DUIT MELALUI BLOG..pagi
Jumaat ni..

"
Cikgu Pinat :" Yer..yer..lah.." Tetiba terus ambik buku WIRID KETIKA MENGANDUNG..hahahadoooiii..^^

Tengahari pula ada agenda best..jam 12.30 nasi beriani dah berbau sampai ke kelas..semuga murah rezekilah kawan-kawanku sekelian..naik pangkat lagi tinggi sok boleh buat kenduri lagi macam ni...Tengkiu..Arigato..^^

Senduk nasi sambil betulkan gelang blingbling ..haha! tangan siapa tuu..? Tuan punya tangan di sini

Kek ni sedap macam nak makan semua ..nasib ada orang buat bunyi ehemm..ehemmm..kat belakang..^^..
nak order? sila hubungi Cikgu Mardiana ..err..Mar..PROMOSI ni tak payah bayar,hantar jer pandan layer tu sebiji atas meja minggu depan yer..

Yang ni nak bagi Kak Niza pengasuh Hannah dulu..kalau duduk dekat Muor boleh dapat kek Barbie sponsored by Ibu Ct kan..kan...;P

24 ulasan:

Ayah Zain berkata...

Salam Cikgu Az** (opss!! Pinat)

Sedapnya nasi beriani tu, minta sikit, boleh?

AZ tak suka la beriyani tuh, tapi beriyani tu yang nak masuk kat dalam mulut az ni

PINATBATE berkata...

Ayah Zain..

Hahahahah!!

Atikah berkata...

Salam kak pinat...

Buku wirid masa mengandung????? Hannah nak dpt adik ker kak? Alhamdulillah... :)

AZ,Pencarian sudah mendapat hasil ler?

PINATBATE berkata...

Atikah..
Baca buku 'Buat Duit Melalui Blog' pun bukan semestinya dapat duit kan..

Baca buku 'Ziarah Kaabah' musim haji tahun ni...mudah-mudahan dapat pergi haji tahun depan..tak gitu..? ;P

Uncle berkata...

Cake tu nampak menarik sesangat. Kalau Uncle makan, habislah...4 hari kena jogging tak berhenti!

uncle pet..!! berkata...

amboiiii.. sedap2 nye..
t klu sy dh grad gmak2 cekgu2 skolah tu nk wt mkn2 cmni lg tk..
nk tumpang gk.. ahiksss..

dilaOHdila berkata...

waduh cupcake tu bikin Ngence sacik dilla ni Hanna
mak sambut behday Hanna erk
macam macam menu acik dilla nampak
acik dilla mak tak jemput pun erk (he he he)

akak
arinih tak gi mana ke

hajah zainab bt abdullah berkata...

terliur tgk kek tu...

cikgu mas berkata...

Salam kak pinat

mas tak heran nasi beriani tu,kek bagai,yg cm perhati tangan yg menyenduk nasi tu,tangannya ala2 tombammmm tangan cm jerrr ni,wah tak per ni baru nampak tangan pas ni berkat kesabaran kita akan nampak semua..

Halijah Hamzah berkata...

masuk juga tangan tu yeee....

PINATBATE berkata...

Uncle..
memang sedap Uncle..rasa tak boleh berhenti nak makan..

PINATBATE berkata...

uncle pet..
jom..jom..silakann...:)

PINATBATE berkata...

Dila..
saja nak bagi cupcakes tu kat pengasuh Hannah..dah habis celebrate dah..

Hari ni pi Ikea..sale kann;p..banyak barang harga menjunam!..Diorg nak masukkan barang baru sblm krismas tu..

PINATBATE berkata...

Hajjah Zainab..
alamak kak Nab terliur ker? senang jer nak buat tu..lagi susah buat chicken mandi kot..

PINATBATE berkata...

Cikgu mas..
nak berkenalan dengan tuan punya tangan tu ker? Klik jer lah link SINI warna merah tu...selamat berkenalan yer..:)

PINATBATE berkata...

Kak Jah..
Dah tu..hulur tangan..terpaksalah masuk gambar tangan..kalau hulur muka,bolehlah masukkan gambar wajah..

tidaklah susah-susah cikgumas meneka tangan siapa yer..^^

kucingorengemok berkata...

cikgu mardianaaaa... nak order kek pandan!!

kak pinat, mesti budak ulang alik lalu tepi bilik guru kan, ada bau sedap, kot-kot cikgu nak hulur sepinggan :)

PINATBATE berkata...

KOG..
cikgu kalau dah makan ..tak nampak budak dah..hehe..

silversarina berkata...

Amboi sedapnya nasi beriani,rupa pun dah tau sedap... bling2 tu dari negeri di bawah bayu ke ..hihi.

PINATBATE berkata...

KakRina..

Memang sedap kak..hingga menjilat sudu..ngee..
tak taulah dari mana bling-bling tu..kena tanya tuan punya tangan..:)

KAMATO berkata...

nampak begitu menyelerakan beriani itu

Asnija berkata...

Salam Pinat,
Beru teringat dah lama tak maka beriani, lepas ni esok) ak gi Syed lah...(ni sume salah Pinat akak tak boleh diet nih)..Kek lapis pandan tu pun saya teringin...

aNIe berkata...

Pinat...akak tengok nasi tu pun terliur...cantik warnanya...

Nantilah bila cik abang akak balik sini nak ajak pi makan nasi beriyani lah...Pinat ni menggoda lah...hancus diet ni...

Pak Man laksam berkata...

Minggu depan ada orang naik pangkat lagi kah?.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin