Ahad, Oktober 25, 2009

MAJLIS GRADUASI


Sajalah nak letak gambar ni buat kenang-kenangan walaupun sebenarnya boleh tengok lebih banyak gambar kat web sekolah jer..

Jadi papparazi kenalah ambil gambar dari jauh jer..

VIP

Mantan Pengetua Datin Azmah Abd Aziz dan Pengetua Pn Sri Datin Mazlilah Ahmad Mansur.


Percayalah..suatu hari nanti mereka akan mengenang saat-saat manis ini.

Sebagaimana saat paling manis bagi makcik pinat..makan time..ekekeke..

13 ulasan:

Ayah Zain berkata...

Salam Pinat,

Sekarang ni dah banyak sekolah buat majlis graduasi.canggih manggih lagi

dilaOHdila berkata...

salam kak PINT
seronok erk skolah sekarang dah ada majlis graduasi cam ni
skolah yang serba canggih. zaman kita dulu tak rasa semua ni. Ceria sungguh anak2 murid cikgu:-)

Uncle berkata...

La...ingatkan Universiti mana....memang kelas.....cikgu2 pun mesti kelas!!!

PINATBATE berkata...

AZ..
yer betul..tapi sekolah kami baru first time buat..

PINATBATE berkata...

dilaOHdila..
zaman kita dulu lain..dunia dah maju katanyer..hiks..

PINATBATE berkata...

Uncle..
kellass!!
cikgu dia habis kellass lagi..haha!

adie-ishmael berkata...

hebat bebudak skrang...Sek Men dah ada graduasi...

PINATBATE berkata...

Tuan adie..
sebagai galakan dan motivasi..bukan semua murid dapat ikut majlis graduasi ni..hanya yang menepati syarat saja yg dipilih..

Ayah Zain berkata...

Salam kak pinat,

cikgu kenal nurul syahira binti Jasmi? Ting. 5 Delta. Dia tu anak saudara saya

PINATBATE berkata...

Ayah Zain..
Really..?

Ayah Zain berkata...

salam pinat,

yup, ayah dia adik az, emak dia asing ayahnya pun lain. kalau takl caya, nanti az realisekan n3 gradiasi dia

akudimar berkata...

hullamakkk...sekolah pun ada konvo plak.

zaman haku dulu cuma sekolah atap je.huhu

PINATBATE berkata...

Dimar..
zaman kita ada kenangan manis kita sendiri...jangan dikesali..:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin