Sabtu, Oktober 10, 2009

BEKERJALAH SEPERTI KAMU AKAN HIDUP SERIBU TAHUN LAGI

Apa punya sedihlah kena buat post mortem trial SPM saat-saat kritikal macam ni..sudahlah senget kepala nak buat graf turun naik ni, lapar pulak tu tengah malam ..isyy...bantal ohh bantal......di mana dikau..

Kita sambung pagi-pagi esok jer lah yer.....; )

opss!..esok gigih nak berhi tea akhir tahun pulak..Ahad nak pergi open house lagi..bila nak sambung kerja terbengkalai ni?

seribu tahun lagi dah jadi fosil agaknya makcik pinat ni..

6 ulasan:

en_me berkata...

ngantukk kanns cekgu tewww..

PINATBATE berkata...

sedih uollss..menguap sambil bikin entry baru...huahuahua..!

hajah zainab bt abdullah berkata...

keje oh keje...tu lah keje namanya!! selamat bekerja!

Ayah Zain berkata...

Salam Pinat,

Selagi kita hidup, selagi itulah kita kena bekerja. Namun bila kita bekerja kerana Allah, maka ia akan menjadi ibadah.

PINATBATE berkata...

hajah zainab..
masa tengah kerja ni rasa bestnya kalau dapat cuti cuti..tapi bila dah bersara macam mak saya, dia selalu teringat-ingat masa dia kerja dulu ..KN macam tu jugak ker?
FYI mak saya bekas guru tapi dah 10 tahun bersara..

PINATBATE berkata...

Ayahzain..
terima kasih ingatan AZ itu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin