Selasa, Januari 20, 2009

TAG DARI HABIHA

Ini tag dah lapuk punyalah lama simpan sejak tahun lepas sampai berkulat...
mujur lah belum reput lagi...Mula-mula rasa macam nak buat-buat lupa..tapi sebab respek angkat tabik hormat toingtoing kat Ustaz HABIHA yang susah-susah mengetag.. makcik jawab lah juga kan....kan...;p

Banyak betul soalan..baru baca soalan dah berpeluh ketiak..belum jawab lagi tu..ngehngehngeh..

1. Do you think you’re hot?
- Err..mesti lah hot!.. naper? tak percaya ker?

2. Upload your favourite picture of you?

- Sukaaa sgt gambar ni..saya yg tengah duduk tu..yang tuu...alaah..yang tuu....hikhik..


3. Why do you like that picture
- Gambar tengah baca Yasin pagi Jumaat kat tapak perhimpunan..suasana tenang jer masa tu..jiwa lapang..langit terang...

4.When was last time you ate pizza
-Bulan lepas rasanya..dah tak ingatlah..tapi yang pasti extravaganza..


5.The last song you listen to?
-lagu Geng Bas Sekolah..Izzah nyanyi sambil buat aksi konon dia jadi Jinak yg pandai teknologi terkini tu..ngeekkk..

6.What are you doing right now besides this?
-Makan kerepek ubi sambil tunggu siaran langsung Barack Obama angkat sumpah kat AWANI..

7.What name would you prefer besides yours?
-errrr...apa namaa...

8. 5 people to tag.
- cguct
-Uncle
-Lynn @ Manis
-Fara@Chibi
-Dimar

9.Who is number one?
- Cikgu yang rajin mengajar, sentiasa sibuk dengan hal ehwal masyarakat di samping gigih mengembangkan potensinya sebagai bisnes woman ..paling penting dia pandai masak iwel-iwel,buntel,sambel taun,sambel goreng jowo..lebih kurang macam Mr.number five tu lah..

10. number three is having relationship with?
- Aisha .........dua tiga hari ni sejak hirup udara Kolumpor ni wajahnya tambah manis ..kalau dah jadi jutawan esok.....jgn lupa kawan yerkk..

11. How about number four?
- Dia ni tengah bergumbira main ski..menikmati salji iaitu salah satu jenis air yang harus dibuat bersuci kaedahnya..

12. Who is number two?
-seorang pemain ragbi yg dah gantung kasut dan simpan bola ragbi dalam stor .. kerjanya asyik makan tidur kat hotel-hotel besar jer.. tapi yg paling bertuah dia dapat menawan hati miss Japan yg cute..haitt...


OK..
dah selesai satu hutang ..ada baannyakk lagi hutang tag belum jawab ..huhuhu

7 ulasan:

Chibi Maruko berkata...

nanti me buat yea kak....

HABIHA69 berkata...

kesewon yo Kak...susah-susah jer....

dilaOHdila berkata...

salam kak...ayuh rajiney gayye HOMEWORK;-)
uastad nyer homework tahun lepas dilla lom buat lagi kak....
mengko kenek sabbet iki....mbelayu yok!!!!!!!

PINATBATE berkata...

CHIBI..
sila..sila..jgn malu-malu..


HABIHA
ekekeke..


DILA..
cepat buat Dila..nanti ustaz kejorr...

en_me berkata...

wah rajinnyer buat tag akak pinat tewww..

akudimar berkata...

hallamaks nama aku pun ade...
tak tau nak isi la kak.
pssstttt....gambau kak pinat yang mana?

PINATBATE berkata...

en_me..
mesti lah rajin..nak jadi pelajar cemerlang katernyerr..

Dimar..
gambar kakpinat yang tu...alahh..yang itu lahh...teka jgn tak teka..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin