Jumaat, Januari 16, 2009

NAK BALIK!

Mula-mula rancang nak balik kampung hujung minggu ni tapi ada sekolah ganti sempena tahun baru Cina pula hari Sabtu ni..dah lama tak balik sejak raya haji hari tu..

Tekak teringin nak makan buah pauh colek lada belacan pulak rasanya...apa punya mengada anak tekak ni tak tau lah..tak pun buat kerabu mangga letak ikan bilis garing nyumnyumnyum..

Hmm..berangan jer lah dulu...Sabtu minggu depan pun ada meeting lagii....Bila lah boleh balik kampung ni..huhuhu..

11 ulasan:

MAKTAB SULTAN ISMAIL berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
teachersally berkata...

Errr..Pinat berangan ke..mengidam makan mangga muda nihhh??

cikgu jawe berkata...

setia alam?. balik mana ni kak pinat?.. :)

PINATBATE berkata...

Teachersally..
berangan jer...jepun sudah mari..hiks



CJ..
balik Sekinchan lor...

dilaOHdila berkata...

waduh kak pint
bestnya balik kampong lagi
buah colek tu paling ku tak tahan

manlaksam berkata...

Pinat,
Tengok gambar pun air liur Pak Man dah meleleh.....ccolek pauh...huh! sedap tuuuu.

PINATBATE berkata...

Dila..
makan pulak tepi sawah..Brad Pitt lalu pun aku tak pandang..



PakMan..
ccolek ni paling nikmat kalau makan ramai-ramai..sambil gossiping pulak tu..fuyyoo!...

akudimar berkata...

ala kak, kan raye cine dah dekat...
rilek dulu cikgu...keje menambun tu...hehehe

errr...kak pinat,nek woh ey okeh untal key lah mareng bagan datoh. cerito ney wong, pelem nang belah kono memang enak.aku ndelok wong dodolan nang tepi dalan kok apik-apik pelem mey.

PINATBATE berkata...

DIMAR..
raya cina nak gi Klate konon nyer...kalau jadi lah..

wah...mbengi-mbengi online...;D

aNIe berkata...

Pinatbate ni buat terliur je memalam ni tau...baik tak mengidam...

PINATBATE berkata...

Kak Anie..
saja jer tu nak kasi basah key board orang..ngengenge..tapi memang syiok makan mangga cicah ramai-ramai kak Anie...boleh ilang ingatan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin