Sabtu, Januari 10, 2009

CERIA TANDA GEMBIRA

Syukurlah kita hidup di bumi makmur merdeka..tiada peperangan...anak-anak dapat pergi sekolah...dah tu tahun ni tak payah bayar yuran lagi...katernyerr.... ;D

Pagi tadi gotong -royong menceriakan kelas sempena sesi baru 2009..

Anak sapa lah yang rajin memanjat tu...boleh buat menantu...ahaks..
5 Alpha macam biasa...mantain ! awal-awal lagi kelas dah ceria..ada harapan nak menang kelas paling ceria tahun ni...

3 Inisiatif apa kurangnya..jangan pandang kami sebelah mata tau..pandanglah dengan kacamata...; ) Untung kelas ni...Cikgu kelas pun ikut memanjat sekali ...mujur tak patah kerusi tu tadi...huhuhu..

5 ulasan:

manlaksam berkata...

Ceria nampak nya mereka semua. Sampaikan salam Pak Man kepada mereka.

silversarina berkata...

Bila cikgu turut memanjat sama, makin bersemangat anak-anak pelajar.

keep it up teacher !!

teachersally berkata...

waaa..bagus..bagus..err 5Alpha, mesti laa bagus eh..panjat..panjat juge..hati2 ya..murid2 dan guru nye..jgn ada yg tercedera..

PINATBATE berkata...

Pak Man..
Alhamdulillah..ceria semuanya..Insyaallah saya akan sampaikan salam Pak Man seorang guru yg gigih menabur bakti kpd anak bangsa..


Silversarina..
hehehe..sebenarnya Kak Rina..bila cikgu memanjat, bergoyang kaki meja menampung beban luarbiasa..


TeacherSally...
4 dan 5 Alpha memang cool...kelas upper six pun tak dpt tandingi diorang...;)

bna berkata...

oh2..
osasah puji klas ktorang ke ni?
len kali ltak situ 4 alpha 2008 n 5 alpha 2009.
kang org len prasan..
haha..
rindu ah kt osasah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin