Selasa, Jun 15, 2010

GAMBAR BARU IRFAN

Sikit punya ensem lepas mandi..bedak Johnson bercapuk..wangi setaman...;D

Ikat bedung kasi tidur lena..dah mimpi sampai Mekah dah tu..jejak kasih bapak angkat dia..

eikk..?? tak sampai setengah jam dah terlepas bedung..kepala pun boleh tergolek dari bantal..ganazz betul anak jantan sorang ni..

pandang kiri ..pandang kanan..
termenung...fikir masa depan remaja Malaysia, penderitaan Palestine, kesan penipisan ozon,rusuhan di China,world cup,mak nak masak apa hari ni, diapers dah nak abess....

masa ni tak dah wangi dah..ala bucuk..bucuk..masyeemm...


letih arrr...biar orang lainlah fikir....jom zzzzz.....

14 ulasan:

kak su berkata...

Salam Pinatb

Comel anaknya...

Pengubat rindu CL laa..nii...

Wslm

kak su berkata...

Salam...Dik...

Ya Allah pipinya gebu...

Tentu si kakak geramkan...

Wslm

manzlie berkata...

salam from Makkah...

Jutaan terimakasih kerana paparan ini..


masyallah...geramnyer cl kat gambar no 2 tuh....gebu pipi baby irfan nih...erhmmmm.....


walsm

CM berkata...

salam cikgu pinat


ur baby bila posingg cam tu dia ready untuk digomol,,,adoiii geram yer,,,mesti tidor kekenyangan pas menyusu tu,,

yanti isa berkata...

geram tengok pipi tu ..

kucingorengemok berkata...

pipi saja yang kita nampak, hihi :)

Rozali berkata...

Assalamualaikum Cikgu Pinat

gambar 1
gaya mancur Irfan
he he

Wassalam

shami2 berkata...

Salam kak pinat..

Comei aar baby...suka tengok..
tenang diam..paling tidak pun nangis lapar, diapers dh basah ker kembung ker kan...hehhe lain2 masa tidur jer kan....lepas ni taulah dia kerjakan..hehehh

kak ina kl berkata...

salam dan selamat malam...nama sama cam anak buah..

kelakar tgk muker anak dara pakai bedak..ishhhh

PINATBATE berkata...

Kak Su..
baby Irfan ni memang tiap hari jadi mangsa abang kakak dia..sampai lencun pipi dia kena cium..


Cik Lie Makkah..
hehehe..tak boleh letak banyak-banyak sgt..nanti jemu lak..


CM..
help! ..help!..hahaha!

PINATBATE berkata...

KakYan..
pipi macam donut..

KOG..
ker..pipi macam kuih pau inti kacang merah? haha!

PINATBATE berkata...

Atuk Rozali..
mancho ker?
ehemm..tengoklah abah dia camana..><
*(saja jer nak bodek..)


Shami2..
Alhamdulillah..senang jaga Irfan ni..tak banyak ragam..mudah-mudahan macam tulah selamanya..


kak ina KL..
ramai org nama Irfan yer..anak jiran sebelah rumah saya pun namanya Irfan jugak..ntah camana..nakkk jugak nama tu..tak kira nakkk jugakk..
*sambil hentak-hentak kaki..:D

pB berkata...

masssyeeemmm pun wangiiiiii

Sally berkata...

suke bau baby yg masssyyyyemmmm..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin