Selasa, Julai 21, 2009

OMPOMPUAN

Minggu ini terasa letih betul..bermula dari hari Ahad yang sibuk dengan sukan di sekolah Abang dan Izzah, ditambah pula seminar parenting di Pusat tuisyen kakak..bila sampai hari Isnin jer dah rasa macam tak cukup oksigen. Tercungap-cungap..

Alhamdulillah..pagi Isnin yang cerah dapat pula hadiah sempena Minggu Pusat Sumber pulak..Wah! riak sekejap..dah lupa dah hari tu masuk pertandingan apa ntah..tetiba diumumkan menang kategori guru ! Hadiahnya hampir sama dgn hadiah tahun lepas..bersyukur jer lah..bukan senang tu nak menang dua tahun berturut-turut..

Hari ni dating berdua dengan kakak..mcm biasa bila keluar berdua ibu dan anak gadis, tempat yang dituju tentulah tempat ompompuan! Lepas selesai shopping barang-barang anak dara , pihak penaja pun berkecut hati menghabiskan sisa-sisa kepingan rimau di Laksa Shack..Macam biasa kalau kat situ mesti order laksa sarawak yang perghh! dan kakak mkn nasi kerabu ayam percik. Syiok jer makan..tak sedar kat luar hujan lebat!

Malam ni nak buat roti lagi..nampaknya enjin dah mula panas ni...kena kayuh laju-laju sikit..kalau tidak, takut berkarat pulak gajah putih ni..

9 ulasan:

MiSs ZaH berkata...

wahhh.. g shopping.. heheee...

tchersally berkata...

Pinat..

best kan bila anak pompuan dah besar..bole neman gi empat ompompuan tu kan..kan..

nak roti satu!!

silversarina berkata...

Tahniah , InsyaAllah tahun depan menang lagi.

Tak kisah penaja kecut perut ke janji penaja tak ikat perut...hehehe.

m e E n berkata...

shopping eh kak..?
Kadang-kadang perlu
jugak rehat rehakan
badan dan minda.
Takde la stress je.

PINATBATE berkata...

Zah..shopping brg anak dara ni jer..

Sally...masalahnya hujung bulan ni..sakit lah ..haha!


KakIna..
kecut perut tu bagus jugak..boleh ramping macam kerengga...

meEn..
kalau asyik nak shopping jer pun,naik stress gak ..

en_me berkata...

baru sorang anak dara ghitewww.. ehehe

cikgu mas berkata...

hmm.best yer dating dgn anak dara...saya pun bole share everything dgn mak,tapi satu jer tak leh share baju lawa mak..ibuku begitu langsing..hu,hu,hu..diriku macam org kuning Digi tu,wahaaaa...k.pinat boleh share baju dgn kakak????...

dilaOHdila berkata...

Salam kak PINT
wah gajah putih dah lari dah nih
cayalah nak tengok aaa roti gebbus tu
kalau dapat rasa syok jugak kan (ahak)

kakPINT
lawonya kektus tuh erk...........
header mengancam

MiSs ZaH berkata...

hehehe... ingatkan shopping brg utk ibu nye skali... xpela.. sesekali shopping kan... rehat kan minda... tp poket xrehat la... hehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin