Sabtu, Julai 18, 2009

GELOMBANG KUNING PAGI SABTU

Program yang pada mulanya dijadualkan di PGA Cheras di tukar tempat pada saat akhir..bagus! tak payah drive jauh-jauh..buat kat sekolah jer..yang penting makan sedap! Baju dan bag free pun dapat..lupa sekejap hari ni hari Sabtu...lalala..

Santai saja hari ni....Sesi urut mengurut menghilangkan stress..


Sesi mencari peserta paling macho..ada yg dah tak sabar-sabar nak tunjuk kemachoannya...orang lain yg kena panggil , dia pulak yang terjun cat walk...hahaha!..gelak sampai putus urat kentut..

sesi berkokok paling tak boleh blah..rasa nak jatuh pankreas, bergegar modula oblongata menahan ..respek beb..! Boss makcik tuu!!!

8 ulasan:

tchersally berkata...

Salam Pinat..

gelombang kunin ya..best yg sessi urut2 bahu tu..masa time student2 dulu, cenggitulah beratur satu line 'ko urut aku..aku ururt ko" ..haha..yg depan seklai la best!

PINATBATE berkata...

tchersally..
yang ni plak..sama-sama merasa kena urut..lps orang belakang urut org depan, kena pusing ke belakang pulak..biar org belakang pulak kena urut!

en_me berkata...

sakannn kanns.. ammvoii makcik pinat bate tewww

cikgu mas berkata...

kak pinat...

bila boss berkokok,cheq sangat takut kak,hu,hu

PINATBATE berkata...

en_me..
sakan gelak..


cikgu mas...
bukan senang tau nak tengok boss berkokok...,kakpinat sangat bangga..sporting abess!

KAMATO berkata...

lagi jimat kan, buat program kat sekolah je....

manlaksam berkata...

Bagus lah, semua orang gembira nampak nya.

PINATBATE berkata...

KAMATO..
tak lah jimat mana pun..sebenarnya peruntukan utk program tu dah tetap..buat kat mana-mana pun sama jer budgetnya..


Pak Man..
Mmm..mudah-mudahan semua gembira..
Manusia bermacam ragam..
kadang-kadang senyum diwajah sekadar nak menyembunyikan duka di jiwa...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin