Sabtu, April 25, 2009

MACAM-MACAM HANNAH

Hari ini cuti..
boleh lepak gaya bebas...Rasa nak main dengan Hannah puas-puas..kesian Hannah ..sepanjang minggu ni asyik kena marah jer ..macamana tak kena marah,sekarang dah makin lasak... suka sepahkan makanan merata rumah..masukkan baju kotor dalam peti ais....time mandi suka minum air paip, picit ubat gigi, cuci toilet bowl....

Ada sekali tu Hannah dapat botol bedak..habis sebotol dia tuang,bukan takat sapu muka dia..muka TV pun dia sapu rata bedak..putih melepak screen tv tu.... kalau jumpa pen dia akan melukis kat kaki dia...kadang-kadang kaki orang lain pun dia lukis..motif lukis kat kaki ? ntahlah...dah tu pantang nampak orang tidur dia akan korek mata dan lubang hidung ..sampai kita bangun..

Hannah tengah layan gitar akustik

Kalau nampak orang keluar rumah jer,dia mula lah menangis nak ikut..siap pakai kasut..
Bercakap pun dah mula buat bahasa sendiri,cute jer dengar..
mak,abah,tatak(kakak),baban(abang),gajah(kak Izzah)....haha!

Paling suka tengok rancangan TomTom Bak..siap ikut menari berpusing-pusing ....bila dah pening terjelepok pegang kepala..Susah nak snap gambar Hannah sekarang sebab dia akan rebut camera dan try nak ambil gambar kita pulak..Macam-macam Hannah ni..

Dalam kereta tak mau duduk diam,nak tekan tukar channel radio jer kerjanya..

Esok Ahad tapi hari kerja ..kena pergi stadium awal pagi dan balik petang..siap siaga!

12 ulasan:

liza berkata...

slm akak.. haha.. hannah nie cam Aqil + Udin la.. ha! tp 2 pompuan 2..esk hr sukan ek?.. tingat plak en ridzuan.. sape jg pbsm skrg nie? siap siaga...

tchersally berkata...

hmmmm..mcm pernah dengar dan alami je cerita nih..haa yaaa laaa..ala ala Sophilea masa kecik..hehe

akudimar berkata...

Dah beso Hannah ye kak?
aku ingat lagi time akak ngidam dulu.
Hari-hari nak makan eskrim koneto..hehehehe

HABIHA69 berkata...

Salam Cikgu PinatB ittew..lama tak ziarah ke mari....cam tu lah kesahnya budak nak membesar kan..kan...layan je lah Cikgu...anak kita kan permata dan intan kita kan..kan...

PuteriSatu berkata...

Aqilah pun gitu la peelnya....

Ajwin Ajeera berkata...

comelnyee hannah..
ni kalau dpt ni,best ni.
hehe
esok hr sukan ke makpinat?
nak itot bole?hee

Chibi Maruko berkata...

hahahah siannnya izah, gajah nama si hannah panggil.... hahahah lucu...

PINATBATE berkata...

Liza..
Siap siaga!


tchersally..
sabar jer melayan...


Dimar..
Ni budak conetto lah ni...hahahaha..

PINATBATE berkata...

HABIHA..
Betul tu ustaz..kalau dia dah besar esok, rindu pulak nak tengok telatah macam ni..layan jer permata hati intan payung ni..


PuteriSatu...
Telatah mereka sekarang pasti jadi kenangan bila dah besar nanti kan..

PINATBATE berkata...

AWIN..
esok dtg lah..nak ikut naik bas pun boleh..makpinat jadi konduktor bas esok..20 trip..bas pertama jam 7.15..


CHIBI@FARA..
mengamuk Izzah bila Hannah panggil dia gajah...tak dapek nak nolong..

dilaOHdila berkata...

hehehhe kak, hannah ni lawak lah. camana boleh panggil izzah gajah lak tu. kena betul kan tu kak mengko hanna tak tahu
biasalah budak2 kan sort term. nak panggil nama memang hujung ajer.

shuntek gitar klasik hannna
acik dilla arek nyileh boleh

PINATBATE berkata...

Dila..
nak pinjam gitar greng grenggg...hadoi lah! sehari suntuk dia main gitar penyapu tu..rimas betul..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin