Isnin, April 27, 2009

HAPPY MONDAY

Alhamdulillah, hari ini CUTI..!
Yes! cuti sempena meraikan kejayaan rumah HIJAU menjadi juara dalam kejohanan olahraga semalam...eh,tak lah..tipu jer tu..cuti sebab semalam kena kerja..sampai berasap kepala dan cair otak berpanas kat stadium tu..cuaca memang panas semalam.Kipas khemah pun tak terasa..kepala berdenyut tok sah cakap lah..balik rumah terus cepat-cepat mandi dan solat,lepas tu bummmmmmm..

Hari ni kemas almari baju sambil buat puding caramel dan blog hopping sampai Mexico..AWAS! wabak selsema #@&* sedang menyerang..berhati-hati di mana jua anda berada.. :D

13 ulasan:

tchersally berkata...

uiks..yo yo or je Sally ingat cuti di sana hari ni..ish..cuaca mmg dahsyat la sekarang ni..nak ke kelas pun rasa macam nak pakai spek itam..bukan ape..org yg ada problem migrain mcm Sally ni..heat + light..mmg musuh utama..huhu..

puding caramel..aiseymannnn..sedap tu..

CJ berkata...

cuaca mmg panas skrg. ekon blk guru buka seawal jam 7.30 pagi. huhu

cikgu mas berkata...

Salam..kak pinat bila menyebut tentang selsema *&@# saya rasa b..b.. ni perlu diajar menggunakan tisu ketika bersin dan menutup hidung ketika bersin.Moga Allah melindungi kita semua..

dilaOHdila berkata...

mana gambornya kak....
nak tengok jugak.......
HUHUHUHU
best tuh

silversarina berkata...

Cuti...best kan, nak-nak dah letih hari sebelumnya... puding caramel sedapnya :)

dilaOHdila berkata...

KAK PINT
AUTING TUKAR DATE....
OK TAK?
uNTUK MAKLUMAN sahabat Blogger sekalian
Tarikh untuk outing ke Zoo Kuala Lumpur terpaksa ditukar pada 23 May 2009 atas sebab-sebab tertentu. Diharapkan pada tarikh ini kita dapat samasama berkumpul untuk menjayakan outing ini nanti bersama guru fotographi yang dijemput khas untuk bersama kita pada hari itu.

Harap maklum.

Eazyshop2u berkata...

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived!! OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily...Grab yours while stock last!!

TQ

liza berkata...

slm.. dpt cuti??.. emmm.. sgt bagus.. ada toleransi di situ ;)
arigatoo ne 4 t award.. nnt kita gantung ne!!.. hehe

manlaksam berkata...

Waaa....sukan sekolah wat di stadium ke?
Tahniah HIJAU!.

PINATBATE berkata...

tchersally..
..kalau panas kepala rasa mcm nak pecah berdenyut..


CJ..
..tak apa..utk keselesaan penjawat awam kan..erkk..

PINATBATE berkata...

cikgumas..
tutup hidung pakai saputangan? huhu..


dila...
gambar apa? gambar masa sukan tak ambil banyak sebab panas terik sangat sangat..tak larat..

PINATBATE berkata...

kakRina..
alhamdulillah cuti..kalau tak cuti harus ramai yg tumbang..puding caramel memang sedap..lagi-lagi kalau sejukkk...


Dila...
tukar tarikh?..eerrmmmm....

PINATBATE berkata...

Liza..
En Ridzuan kita memang best..banyak toleransi..phewwitt!puji abes...


Pak Man..
memang tiap tahun buat kat stadium..jumlah murid mencecah 3,000 org,padang sekolah kecil..lg pun kat stadium kemudahan lbh baik..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin