Ahad, April 19, 2009

CUCI MATA

Sakitnya kepala..dari semalam siapkan kerja tak habis-habis depan laptop ni..sampai bengkak mata..ehh..tipu jer..Yang betulnya hujung minggu ni langsung tak keluar rumah semata-mata nak siapkan headcount,JSU dan exam paper.. ..rasa macam dah senget jer ni..Mujurlah dapat ikut Waseem jalan-jalan ke Taif dan cuci mata..Syukran Waseem..

Tetiba teringin nak makan anggur tengok gambar ni....alamat nak kena keluar rumah jugak ni nampaknya..petik anggur kat belakang rumah..ehek..berangan jer..pokoknya pun belum tanam lagi..sebenarnya nak cari alasan keluar..tinggal dulu lah kerja berlonggok ni..Serabut !

Nak keluar!

12 ulasan:

Chekgu BaniHassim berkata...

pinatbate pun cikgu jugak ek??
kene buat headcount, jsu jugak??
huhu...

jenuh kan??

Ajwin Ajeera berkata...

makpinat..
kata nk suh awin buatkan keje2 tu??
:(

PINATBATE berkata...

chekgu BH..
yer lorr... sakit !

Awin..
bukan yg ni..
makpinat nak suruh taip kertas kerja..dah siap draf dah..nanti kita jumpa ekk ..dtg tau!

tchersally berkata...

Pinat,
nak termuntah kan bila kerja membukit2 nih!!!

cikgu mas berkata...

Salam ukhwah kak pinat..sebagai rakan senasib nasihatku tak usah dipikirkan sangat keja tu..lama-lama siaplah tu...jgn tension yang sakit kite...keluar lah...nice blog...

PINATBATE berkata...

tchersally..
Ya ampun...memang muntah ijau..tapi bila dah siap rasa lega terangkat kepala yg berat seketul tu..perghh..

manlaksam berkata...

Sabar aje lah. Senyum dan buat perlahan-lahan.

PINATBATE berkata...

cikgu mas..
thanks sudi melawat..memang betul,lepas buat kek coklat kukus,makan dan lepak dengan anak-anak rasa lega dan bersemangat semula..:)


Pak Man...
memang kena sabar pak man..lepas siap satu kerja sambung lagi satu..lepas tu ada lagi kerja yang menunggu tu..senyum dalam tangisan lah jawabnya..

Shinky, mama of 2 Princess berkata...

Pinat,
teringat masa jadik cikgu dulu,memang tension, org lain kerja balik rumah terus relax, kita balik rumah kena sambung buat kerja sekolah kan.
cakap pasal anggur, kat sini pokok anggur baru tumbuh daun semula, kena tunggu summer baru buah masak ranum...:)

en_me berkata...

naik unta tewww..

aNIe berkata...

Pinatbate,...mengidam nak makan anggor ke? Heheh

PINATBATE berkata...

shinky..
memang letih..kerja tak habis-habis..tapi masih ramai orang yg tak faham..menganggap kerja cikgu paling senang,separuh hari..banyak cuti..weekkk..


en_me..
ahaks..cuci materr kater nyerrr....


kak anie..
mengidam tu tidak lah..
cuma teringin nak keluar rumah..hilangkan tension kerja ni..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin