Ahad, April 26, 2009

AWARD


Terima kasih kepada NA yang telah sudi menghadiahkan award ini
So kakpinat nak panjangkan kepada

1. Uncle -blog yg penuh dengan cerita dan pengalaman
2. Chibi @Fara -blog yg banyak gambar cantik dan pengalaman hidup yg best
3.Hazliza -blog keluarga gembira di Jepun
4.Kak Rina -blog macam-macam adaa..
5.KS-blog sarat pengalaman yg memberi inspirasi
6.Cguct -blog kek yg cantik
7.kakYan-blog yg memaparkan kegigihan seorg guru
8.Manis-blog yg memberi motivasi yakin diri
9.Shinky-blog yg santai dan cool
10.Dila -blog yg warna-warni penuh ceria..sumber inspirasi!


Ok,oleh kerana hanya ada 10 tempat so kepada yang belum dapat award ni boleh juga ambil bawa balik..tak ada masalah..


Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini:

1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

5 ulasan:

aNIe berkata...

Pinatbate...tahniah dapat award...tak dpt betul2..dpt kat blog pun jadilah ye...

Uncle berkata...

Dear Pinat.
Thanks for the award. Tapi macam biasa, Uncle ni bukanlah savvy sangat dalam hal2 ni semua, so Uncle tak tahu macamana nak accept benda tu. Heh....dulu cikgu suruh belajar malas, ni lah jadinya! Heh3...

PINATBATE berkata...

kak Anie...and Uncle...,
alah..saja suka-suka jer...layann...

dilaOHdila berkata...

kak pint....
tq (hehehehhee)
terharunya dapat award

PINATBATE berkata...

DILA..
jgn lupa karang ucapan siap-siap,takut lupa pulak masa ambil award atas pentas nanti..ahaks..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin