Khamis, Februari 19, 2009

VIRUS M

Bila virus M melanda rasa macam nak pejam mata dan lupakan segala beban kerja....tapi semakin pejam makin bermacam-macam hal pula berlegar kat kepala ni..tak tau lah apa nak jadi..Agaknya nak kena ambil vitamin R bebanyak ni...



Motif gambar ular tedung selar ni sekadar nak ingatkan diri sendiri bahawa kerja yang bertangguh hanya akan membahayakan diri sendiri,masyarakat dan negara..

6 ulasan:

manlaksam berkata...

Pak Man cadangkan gabungkan R dengan M tu....biar jadi RM, barulah kerja tu laju....hehehehe.

tchersally berkata...

keh..keh..chantek ah tu Pak Man..gabungan Rehat n Malas boley jd RM=Ringgit Mesia..hmmm..virus M ni mmg susah nak baik..kena ade banyak Vitamin D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D=duit!!

dilaOHdila berkata...

RM dilla kategorikan ROSMARRY(hahahahhaha) mesti kak pint laju makan nasi nanti
Kak, apo critor
mak aihhh ULLER>>>?
bahaya tak tu kak?
wah sekarang dah bela ulor ke (ngehngehngeh)

PINATBATE berkata...

PakMan..
Hallamakk..baeekk punya teori ni...


Tchersally..
PakMan memang banyak idea...


Dilla..
itu ular peliharaan pawang ular kat medan ubat tradisional depan pasar Siti Khadijah KB..

akudimar berkata...

Alah...umah ijo kak pinat cuma tak menang je, umah aku lak tercorot...biasa jek.huahahahahaha...

akudimar berkata...

alamak silap n3 daaaa....
akak...komen tadi tu untuk n3 road run taw.hehehehe...mumet endasku, kokeyen mangan mentarang menowo...keskeskes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin