Jumaat, Februari 20, 2009

ROAD RUN KALI KE 6


Tak seperti last year...nampaknya kali ini kami dengan rasa rendah diri memberi peluang kepada rumah ungu pula menjulang piala pusingan..bukan apa,kesian pula kalau asyik rumah hijau saja yang jadi juara..nanti orang lain tak merasa pula...kan..kan...


Muka ketua rumah hijau yang kucheewa....alaa..rilex la Haziq..kita bukan kalah cuma tak menang jer...


6 ulasan:

bna berkata...

cilok!

aNIe berkata...

Baiknya hati bagi chance rumah ungu menang...hehehhe....tulah namanya 'sporting spirit'

dilaOHdila berkata...

tahniah Umah Ungu
Moga tahun depan menang lagi erk....

PINATBATE berkata...

bna..
bukan cilok..tukar suka sama suka..


kakAnie..
hikhik....
sebenarnya helah bela diri jer tu..


dila..
tak mo lah bagi ungu menang lagikk....tahun depan mesti bagi balik piala tu kat Rumah Hijau!
(hentak hentak kaki..)

silversarina berkata...

Yeyyyy rumah ungu memang , akak memang happy kalau ada ungu :)

PINATBATE berkata...

KakRina..
amboi!fanatik purple sungguh wanmommy ni...;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin