Jumaat, Februari 13, 2009

CUTI BERGANTI


jemput makan



Sekejap saja rasanya dah tiba hari Jumaat.Habis kelas tadi masuk bengkel cryon kelolaan Pn Jah dengan member-member yg masa kecik dulu tak puas main cryon..lawak jer bila masuk kelas dewasa ni..tengah mewarna sempat order teh ais kat kantin..lepas tu mulut tak henti bergossip..hasilnya ..nan ado! Tunggulah minggu depan sambung lagi bengkel ni..kalau jadi cantik lukisan tu bolehlah tampal tayang kat sini..tapi kalau ala-ala suam-suam kuku tu..lupakan jer lah..

Alhamdulillah sepanjang minggu ni walaupun sibuk dengan macam-macam aktiviti tapi kerja rumah beres..heh! Mudah-mudahan kekal begitu selamanya..Amin! Paling best kalau nak pergi mana-mana tinggal jer budak empat beradik tu kat rumah...alahai..

Esok ada perjumpaan ibubapa murid tahun 6 dgn cikgu. Kakak kata cikgu suruh ibubapa datang.. tapi nampak gayanya abah seorang yg boleh dtg sebab kebetulan esok pun ada sekolah ganti..apa nak buat..dah beraya sakan Tahun Baru Cina hari tu,kenalah ganti! Itulah padahnya bercuti sampai lupa diri..mengalahkan Cina beraya ...Orang kavadi dah turun Batu Caves pun kami masih tak habis-habis ganti cuti raya Cina...

6 ulasan:

tchersally berkata...

hmmm~ sedap tuh..
waaa..best la kan ade PA ni..bole je nak tinggal2kan anak2 kejap2..rumah berkilat2..dapur memancar2..huk..huk..nikmat..nikmat..

PINATBATE berkata...

Tchersally..
setakat seminggu ni Alhamdulillah..semua clear,tapi masih awal nak bagi markah..belum tau lagi lakonan dan putar belit dia..mudah-mudahan jujur dan rajin selamanya..

Raden berkata...

Sedapnye, tp la ni raden kena jaga badan dah over sikit....Salam perkenalan..

PINATBATE berkata...

Salam Raden..
terima kasih sudi mampir..
kayuh ke mari selalu..;-)

en_me berkata...

sodapnyerrr.. aperkar ittewww

aji nugraha berkata...


aku sangat suka sekali dengan info ini terimakasih... tau ga kawan Khasiat Jelly Gamat Gold G untuk Obat Rematik, Obat Asam Urat,Obat Gagal Ginjal Solusi pengobatan herbal terbaik.

Info Cara Mendapatkan obat jelly Gamat Gold G silahkan klik ->> Cara Pemesanan Jelly Gamat Gold G

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin