Selasa, Disember 16, 2008

PROBLEM

Selepas bercuti lebih seminggu..mood nak up date blog ni macam semakin hilang..bukan sebab tak ada idea tapi sebab blog ni macam ada sesuatu yang tak kena jer...huhuhuhu..sereemmm..

apa jenis problem pun tak faham lah...

7 ulasan:

Ct berkata...

pinat ..kabare..kok senyep wae tho..aku pun pelek la..blog iki ora kenek bukak lho..wes mingguan jugak koyok ngono.... :(

manlaksam berkata...

pinat,
Dah lama Pak Man cuba baru kali ni dapat. Lama cuti ya?
Pak Man nak tanya, macam mana pinat boleh tahu pasal nasi tupe tu....tolong stori sikit.

aNIe berkata...

Pinatbate...aper yang sereeem tu..?

akudimar berkata...

kak pinat
aku takleh bukak pintu umah akak la
omahe kok digembok tho kak...

dilaOHdila berkata...

akak....
ni dah OK dah
apa lagi jetet gambarey YO kak.......

PINATBATE berkata...

CT:
Minggu lepas balik kampung+cuti-cuti Malaysia..
kebetulan komputer kena jangkitan virus..terpaksa warded jumpa doktor pakar dua tiga hari..Alhamdulllah,hari ni dah sihat..boleh lah bertenet siang malam..

PAK MAN LAKSAM:
hehehe..Pak Man konpius ker..saya ni anak jati selangor..nikah pun dengan orang jawa selangor tapi sejak zaman sekolah sampai sekarang biasa berkawan dengan orang kelate..nasi tupe saya tu pernah makan sekali jer pun..tapi budu tu saya biasa hirupp...perhh!syiok..

PINATBATE berkata...

KAK ANIE:
kehkehkeh..tak ada apa yang serem..saja jer...saya ni penakut cerita hantu tak macam kak Anie..

DIMAR:
wes di bukak gembok eyy..monggo..

DILA:
kakpinat tak ada gambar melancong obersi lah Dila...balik-balik gambar lembu kerbau dekat sawah padi jer...hikhikhik..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin