Rabu, Disember 24, 2008

4 ALPHA

Rindu pulak kat diorang ni...





Cuti kali ni terasa lama sangat pula...=)

7 ulasan:

teachersally berkata...

Salam,
macam ni la kita yg bergelar guru ni kannnn..

Chibi Maruko berkata...

Askar jepun manalah pulak tu....

PINATBATE berkata...

TeacherSally..
yang pelik tu..masa sekolah rasa macam nak cuti...bila dah cuti teringat sekolah pulak..apa lah..:)


CHIBI@FARA..
Tu askar Jepun masa buat persembahan di ambang merdeka bulan August hari tu...diorang memang best!

teachersally berkata...

Hahaha..tadi saya nak tulis mcm tu lah..tp bimbang kut-kut cikgu mmg x minat cuti sekolah..mmg! bila ngajar dok counting days utk cuti..bila cuti..menggigil nak mengajar..ahaks..mintak izin nak follow blog ni ya..
p.s : cikgu ngajar skolah mana ya? skolah saya pun nama kelasnye alpha (beta,delta,gamma & sigma)

PINATBATE berkata...

Teacher Sally
terima kasih sudi blog yg tak seberapa ni..
Saya di Cheras..;)

cikgu jawe berkata...

a'ah le. rasa lama pula cuti kali nih. :)

PINATBATE berkata...

CJ..
nanti kalau dah start sekolah terasa macam alamakk...dah habis cuti!sekejap nyaa...;D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin