Sabtu, Julai 05, 2008

JOM KARNIVAL II

Sampai kat simpang masuk jer jalan dah jam..mak oii...punyalah ramai pengunjung karnival ni...orang parking kereta berlapis-lapis...punyalah susah nak nak parking, berapa kali round baru dapat himpit,tu pun tepi pagar rumah orang...jauh juga berjalan masuk..tak apa lah..

Mari kita melawat gerai...banyak sangat lah pulak sampai tak larat nak ambil gambar..tu pun langsung tak jengah permainan kat padang dan ntah macam-macam games bebudak ni..

Siapa rabun jauh, rabun dekat, rabun warna boleh datang sini...
Yang ni gerai ELYZA'S kepunyaan IMAN HOME DECOR
cantik-cantik jualan kak Nani kita...
sambil tu tengok pameran anti dadah polis ,pameran kerjaya,bomba dan memacam benda sampai tak cukup mata nak tengok...

Kita melawat gerai-gerai makanan dulu lah yer...kalau dah banyak sangat makanan payah pula nak buat pilihan..




Macam-macam rupa dan rasa kek ni... sampai juling mata last tak beli pun...
nasi ayam
lasagna
aneka puding
laris betul gerai ABC ni...
Amboi...manis senyuman colgate mamat sorang ni melayan camerawoman...gaya macam nak masuk majalah gitu..

steam boat..walla..
kuih-muih tradisional
aneka mee dan laksa
chocolate fondue
Tabik spring betul dengan chef de burger ni...tinggi topi tuu....
Nasi lemak aneka lauk pauk
Geng ayam bakar
Ape ke benda diorang jual ni....
Izzah nak sangat naik kuda ni....layann...
Pusing-pusing dekat padang pun jadi lah...
Banyak nampaknya pokok bunga dan buah-buahan kat nursery ni...
hajat hati nak beli tanah dan pokok baru tapi tak sempat nak tengok nursery ni...sibuk sangat
Izzah tak nak join pertandingan melukis ni pasal dia sibuk nak masuk rumah hantu...Cayya lah Izzah BERANI!! Mula-mula rasa macam tak percaya Izzah nak masuk rumah hantu...selalu kat rumah tu penakut...rupa-rupanya dia cool jer...sempat bergurau-senda lagi dengan hantu-hantu tu...

Jam 5.00 petang balik rumah selepas serah hasil jualan Gerai Kebabowm sebanyak hampir RM 2,000 .00 kat pejabat...fuhh...lega , semua dah selesai....Alhamdulillah, berkat usaha,kerjasama erat dan kesungguhan 4 Alpha..yang tak kira tenaga dan wang ringgit...mudah-mudahan mendapat ganjaran daripada Allah...Yang penting kita semua telah mengambil peranan masing-masing melaksanakan tanggungjawab sebagai warga SMKBTHO2...kesian korang ...mesti penat giler...dua ribu ringgit bukan sikit woo...balik umah sure booowwmmm....hahahaha...


2 ulasan:

kak yan berkata...

Wow meriahnya..Tahniah pada semua warga sekolah

PINATBATE berkata...

KAK YAN

Terima kasih...kami hanya melaksanakan tanggungjawab semampu yang mungkin,tak sangka sambutan masyarakat dan sokongan ibubapa untuk projek ini sangat HEBAT..!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin