Ahad, Julai 20, 2008

SELERA HERBA BANGI

Dah lama tak jalan Bangi..

Petang semalam pergi PKNS ..ingat nak cari baju kurung tapi terdapat kasut dan ntah apa-apa benda merapu pulakk...ekekeke..nampak baju baby cantik-cantik kat bawah tu ..huhuhu...tunggu minggu depan lah yer Hannah..

macam biasa kalau bawak budak-budak kenit ni...layann....

Lepas tu jalan-jalan cari makan kat tempat yang dipromosi oleh dOd...kat mana tu..?


yuhuuu....set kacang pool...dah lama ku idamkan...

Budak-budak tu makan nasi goreng cina sorang sepinggan..licin...balik tak larat berjalan..

lempeng kelapa ni sambal dia sedap mbanget..tapi lempeng ni rasa macam kurang kelapa lah...yang bawah ni pula nasi Ambeng ..boleh tahan sedap...tapi still tak lawan nasi ambeng pasar malam Meru lah...



Macam-macam minuman yang kitorang order...tapi minuman idaman kopi TELEVISYEN tak ada pula hari tu..tak apa lah ...yang penting bandung soda memang best.!...Alhamdulillah..

4 ulasan:

mazudi berkata...

huhu.. sakan.

lempeng kelapa?
Lamanya tak jumpa mender alah ni.

PINATBATE berkata...

MAZUDI..

sebelum jumpa kat bangi ni pernah jumpa kat gerai tepi Pantai Kemasik,yuhuu sedap makan lempeng kelapa tepi laut...

dilaOHdila berkata...

wahai................hhehehehe
udah sampai kat Selera Herba erk. bagussssss!! akak naper Kopi TV tak der lak. tu mesti dah habis dah. Nasi ambeng tu x pernah cuba lagik. bila sampai sana banyak sangat prdernya tu yang asyik terlupa nak order ambeng nih.
amboi gi bangi. semalam ke? mesti senggol baghu nih

PINATBATE berkata...

DILA..
kehkehkeh...gara-gara promosi Dila lah ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin