Rabu, April 02, 2008

MABUK ROTI

Tengahari balik dari kebun pergi Jab. Keb. Masyarakat di tingkat 2 Hentian Bas Kajang Alhamdulillah, mudah berurusan dengan En Azman..

Dua hari ni pula mabuk meroti...maklum lah baru dapat benda baru...
Sebuku roti yang tak habis dibuat sarapan pagi tadi jadi korban puding roti caramel pula petang ni...ambil resepi dari fp kak Hanieliza


Latest Hannah..dah mula angkat dada dan punggung...Alhamdulillah..

4 ulasan:

Ct berkata...

tapi ambut hannah segan nak tumbuhhh....

Shinky, mama of Malaekah berkata...

Salam pinat,
shinky nih, thanx sebab join blog ekah, dan shinky nampak u add ekah nyer blog kat your list...he he...thanx. nanti shinky add yours kat blog ekah yer.

hannah...nice name....kejap jer dah besar kan....cute betul. dah boleh menyarap dah....cepat ek.

Soulha,Cairo berkata...

mabuk roti terlebih yis ker..hehehe..kita dah habis mabuk..

PINATBATE berkata...

CT,
rambut Hannah banyak juga tumbuh selepas dicukur ni,tapi kalau dari depan memang nampak botak sebab dahi aka jendul sulah dia luas sangat macam padang golf..


SHINKY,
Terima kasih..shy shy cat pulak rasanya nampak nama terpampang kat blog ekah..


SUE,
biasa lah...baru dapat,kalau dah boring esok tak tau lah...bebudak kat rumah ni pun terkejut tengok mak dia mabuk meroti ..tak ada makanan lain dah..asyk roti jer hari-hari..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin