Selasa, Julai 20, 2010

JM BARIANI 2010

Nak tiru entry DILABANGI ..tapi gambar Dila tembak tu maut seyy..mana nak lawan..


yang ni nama menunya Beriani kambing tertanam dalam nasi



yang ni pulak beriani ayam masak merah di pinggiran desa


                                                kami makan di JM Alamanda


Alhamdulillah..malam tak makan nasi lagi sebab malas masak dah kenyang..

13 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Cikgu Pinat

nikmat nasi beriani kambing

kalau lapor tengah mlm nak makan apa yerr
he he

Wassalam

en_me berkata...

x berasap dapur lagik kanns.. ehehe

PINATBATE berkata...

Atuk rozali..
saya memang minat kambing..masak apa pun sodap..
Insyaallah malam tak laparlah..dah makan pasta dua mangkuk..haha

PINATBATE berkata...

en_me
dapur zaman sekarang memang tak berasap..tak ada bara kayu api..ngee..
tapi saya tetap masak jugak..cuma tak masak nasi jer..

Ayah Zain berkata...

salam pinat


kalau nak rasa kambing segar datang la ke Rawang.

kucingorengemok berkata...

DoD tu, nyampah kan... ambik gambar cucur basuh tangan pun nampak cantik! hehe (umpatan cara terbuka) hehe...

PINATBATE berkata...

Ayah Zain,
memang berhajat nak makan kambing bakar kat Rawang cuma belum ada kesempatan..Insyaallah

PINATBATE berkata...

KOG,
umpatan cara terbuka ;D..
ada unsur-unsur jeles di situ..

dilaOHdila berkata...

wah kak PINT...dah gi makan kat JM ke
tak jumpa uncle rahim?
mee goreng mamak pun sodap kak
BIBIK order rasa nak lagi tuh....hehehhe
Pstt (naper tak call nak makan kat sini)

KAMATO berkata...

beriani house kat limau manis dah cuba ke?

kakina berkata...

nasi beriani best!

PINATBATE berkata...

Dila
ni JM Alamanda..kakpinat x pernah pergi yg kat bangi tu

PINATBATE berkata...

KAMATO
belum pernah lagi..wah!nak kena ajak boss ni..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin