Ahad, Mei 10, 2009

TAMAN BOTANI


























10 ulasan:

cikgu mas berkata...

salam kak pinat..

Anak dara kak pinat manislah..ikut maknya tu..rasanya cepat bermenantu ni..

kite lak pi Paya Indah Wet Land Dengkil.sampai dah ker? syok jugak kat situ anak2 suka.nanti kite cerita kt blog..

tchersally berkata...

Best tu spending time dgn family..tu kenapa pengsan sorang tu? penat eh..

PINATBATE berkata...

cikgu mas..

maknya kelat-kelat asem..
kami tak pernah sampai lagi Paya Indah wetland..best yer..
---------------------------------------

tchersally..
pengsan sebab penat panjat bukit tangga beratus-ratus..dah mcm naik Batu Caves gayanya..haha!

liza berkata...

slm.. family k. pinat nie selalu p jenjln ek?.. bagus2x.. dpt mrapatkn hbgn kkluargaan..

silversarina berkata...

Cantik taman botani ni, nampak damai je, sure anak2 puh happy.

Selamat Hari Ibu !!

PINATBATE berkata...

Liza..
jln dekat-dekat jer..nak jln jauh tak mampu lagi..

--------------------------------------
Kak Rina..
memang cantik,tak pergi semua tempat pun..luas sgt..boleh sewa basikal utk pusing taman tapi my skru lulut longgar lah pulak..ekeke..

Slmt hari ibu utk kak Rina juga..

miji berkata...

nak g jugaklah...mcm menarik

PINATBATE berkata...

miji..
mmg menarik..boleh tembak gambar..

MrsNor berkata...

bestnya tempat tu.tak pernah sampai lagi tempat tu.

PINATBATE berkata...

MrsNor..
apa lagi..marilah ke Putrajaya..!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin