Khamis, Mei 28, 2009

COUNTDOWN

yes!
tinggal sehari lagi..esok ada sambutan hari guru dan lepas tu cuti..!
ermm..
bukan cuti kerja,cuma cuti tak mengajar jer..tapi ada baannyyaakkk kerja nak kena siapkan ..perkampungan ilmu 4 hari,kerja-kerja pengkeranian yg kerani pun tak sudi buat dan sebeban kertas exam yg nak ditanda....okey..senyumm....

Tunduk menjawab tu bagus..tunduk tidur tu hampeh yo...
Mr Nelson anak omputeh tengah khusyuk menjawab soalan karangan Bahasa Melayu..jangan risau, tak cukup kertas boleh angkat tangan ..

8 ulasan:

MrsNor berkata...

teringat zaman jadi cikgu dulu, menghitung hari2 cuti lah paling best... sempat lah jadi cikgu beberapa tahun sebelum ke us dan balik back for good ke msia, kementerian antar ngajar di KL, terus resign. Sekarang jadailah daku "Menteri Perumahan". Padan Muka hahahha

PINATBATE berkata...

MrsNor..
lagi bagus..menteri perumahan banyok pitih....

cikgu panji berkata...

esok dah mula cuti....bestnye. tak perlu kelam kabut siap pagi2.

PINATBATE berkata...

alamak!cikgu panji dah cutilah..jeles ni..
kami esok belum cuti lagi..Sabtu baru cuti..huhuhu..

dilaOHdila berkata...

wah cikgu2 semua dok membilang ari rupanya
2 minggu tuh.............boleh gi jalan jalan erk

tchersally berkata...

Pinat..hari ni Sallyy dah 'merdeka'!!!..senyummmmmm..kerja membukit! uhuks..

PINATBATE berkata...

Dila..
tak boleh jalan jauh sgt..kerja banyak nak siapkan..lagi pun poket bocor...huhuhu..

PINATBATE berkata...

tchersally..
cas bateri baru dulu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin