Khamis, Mei 21, 2009

AWARD FROM BNA


Terima kasih Bna..kerana menghadiahkan award ini..sungguh amazing! yeahh..
macam biasa kena letak syarat-syarat menerima award..

copy award dan letakkan dalam blog anda:
done...

nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:
  • bercakap laju mcm kena kejar polis..
  • sangat aktif dan berstamina tinggi utk melakukan banyak perkara dlm satu masa..
  • bijak
  • tak ada adik beradik lelaki..eehh..kita samalah!
  • pakai baju kuning dan kain coklat pergi ke sekolah..
nyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya :

sepuluh? banyak tuu...lima cukuplah..
  • suka coklat, aiskrim dan kopi
  • tak suka bising ..lagi-lagi bunyi hentak bangunan eeii..pening..
  • baru hilang jam tangan ..
  • sangat suka membaca..termasuk membaca papan iklan ..
  • sensitif ..selalu menangis..kadang-kadang ketawa pun boleh menangis..
pilih 10 penerima award seterusnya dan describe lah tentang blog mereka:
  • 10 jer..?..ermm saya berbesar hati menganugerahkan award ini kepada sesiapa saja yang berminat kerana blog anda memang amazing! Sila gantung di dinding yer..

8 ulasan:

en_me berkata...

bestnyerr dapat award ghitewww.. ehehe, keep it up cikgu

pB berkata...

salam jumaat

equals D berkata...

wah dapat bukak balik blog makpinat :)
mintak maaf again :D
heheeh.:p

PINATBATE berkata...

en_me..
tengkiu..

--------------------------------------

pB
salam ..salam..

--------------------------------------

equals D..
tutup sekejap tu pasal 3 Efek dah jumpa blog ni..
huahuahua..mana nak nyorok lagi ni..

joegrimjow berkata...

beshnye awarddd

KAMATO berkata...

tahniah dapat award....he he

blackpurple @ jowopinter berkata...

Ketawa pun boleh sampai menangis ek... hehehe!

m e E n berkata...

Tahniah Kak Pinat!!!
Keep it up the good work.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin