Khamis, Mac 19, 2009

OPEN BOOK TEST

Baru balik dari jawab exam PTK..jawab paper 1 jer ..
Punya lah syiok cari jawapan dalam buku..tak jumpa-jumpa jawapan masa menjawab pun tamat..
Balik rumah tengok paper ujian berlonggok tak siap tanda rasa macam nak sambung cuti seminggu lagi..
Adehh..
Tetiba rasa nak makan cendol pulut pulak tekak ni
Kat mana ada jual cendol low sugar and cholestrol free ni agaknya..

8 ulasan:

CJ berkata...

aik! ptk dh blh tgk buku ke skrg?. aku tk gi exam ptk thn ni. malas nk gi. abes le kena beku setahun. kekeke

adie-ishmael berkata...

masa amik ptk dulu sampai demam2... kena dgr ceramah seminggu, pastu ada ujian bertulis,ada kena buat assignment minimum 20 muka surat dan public spking in arabic lagi... aiyyo...nasib baik cemerlang...hehehe. sabar ler pinat!

pinatbate berkata...

CJ..
surat pekeliling baru sampai Jumaat lepas..PTK kertas 1(Umum)boleh buka buku..tak sempat cari jwpn lah..kalau dah memang tak baca,buku dpn mata pun tak leh jawap..

adie
Tu dia orang cemerlang.. semua dia pulun..orang terlungkup macam chek ni tiap tahun berulang ambik PTK abang Adie oii...letih!

Zabs berkata...

Salam ziarah PinatBate,
Nak cendul macam tak payah cari diuar. Kat rumah doleh dapat tu. Tapi kena buta sendirilah.

m e E n berkata...

Cekgu Peanut Butter
Adek saye ckp kt foodcourt SOGO
KL tu sedap kak.

cube lawat blog adek saye.
http://syadayunus.blogspot.com/

rasenye die ade buat entry pasal
cendol. Saye pon nk try jgk nnti.

PINATBATE berkata...

Pak Zabs..
Terima kasih sudi ke blog saya yg tak seberapa ni..Nak buat sendiri tu memang boleh,tapi kena serap vitamin R dulu...sekarang virus M tengah melanda..


meEn..
wah! alang-alang pergi sogo takkan semata-mata nak makan cendol jer kan...boleh sambil cari peluang lain ni..ekeke..bagus idea meEn ni..

Hafitah berkata...

Serupa la kita...tahun depan ambik exam sekali lagi la..open book pun tak jugak dapat carik jawapan, dah 3 kali ambik dah ni...sabo je ler

Kassim Selamat berkata...

Moga lulus PTK dgn cermelang!

Wah makan cendol...sedap tu. Bungkuskan satu yer! cendol lebih..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin