Sabtu, Mac 28, 2009

BAJU KECUT DAN LAKSA MASAM

Hari ni ada Hari Anugerah Cemerlang, kena pakai baju ikut warna tema majlis iaitu oren atau hijau..mlm tadi selongkar satu almari baru perasan rupa-rupanya tak ada sehelai pun baju oren! baju hijau yang ada tu pun ala-ala dah reput..mujur juga baju tu belum mengecut....still boleh zip kain tu..Alhamdulillah..

Demi menjamin supaya semua baju tak mengecut..kena lah makan benda-benda masam,tak berlemak ..jadi hari ni kita makan kat Laksa Shack yer..

Laksa Sarawak yg..hmmm..terangkat ! memang best!! tapi laksa asam dia ada kureng sikit..Tak masam pun dan kuah ikan dia berketul-ketul, rupa paras nya macam ikan tuna dalam tin jer ... ;P

Tengok tu...Kakak rajin sungguh tak buang masa..tunggu order beriani pun sempat lagi study..
errmm..biasalah tu...mak nak ambik gambar kan..

Cari benda tersembunyi...mana kacang? mana jagung? mana cendol?..jumpa tak?

Hannah pakai baju baru harga seploh hengget..yeah! mak aihh capang betul telinga budak ni..

9 ulasan:

Ajwin Ajeera berkata...

sedapnyee air wane pink tuuu...
terkeliuq..

mrdanmrsnadzri berkata...

alahai sedapnyer ABC tu...ini yg buat terliur ni...;)

- mar BCN

aNIe berkata...

pinatbate....ais kacang tu nampak sedap...kena makan ais dulu baru nampak kacang kot...

Rajin kakak tu ye...

Chekgu BaniHassim berkata...

salam pinatbate...
hannah capang ikut sape tuh?? Mak ke abahnye?? :P
hehe

PINATBATE berkata...

Awin..
air bandung cincau kurang manis..

Mar..
balik nanti bolehlah makan ABC..

kak anie..
betul tu..kena kuis ais tu baru nampak segala khazanah dia..
hiks..kakak tu rajin depan camera jer..

PINATBATE berkata...

Chekgu BH..
kalau telinga capang,dahi jendul tu rasa-rasanya ikut abah dia...mak dia comel jer..
huahuahua..larikk...

miss cloudy berkata...

telan air liur tgk bandung n laksa tu...yumyum sgt..

PINATBATE berkata...

miss cloudy..
laksa Sarawak tu memang sedap you!..
thanks sudi jenguk my blog yg tak seberapa ni..

en_me berkata...

capang ghitewwww.. ehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin