Rabu, Disember 16, 2009

LAYAN TEKAK



Jemput minum semua...malas nak ceritalah..nak layan tekak jer...




Alhamdulillah...!

18 ulasan:

MrsNor berkata...

salam pinat.. air tu tak terliur tapi kek kat bawah tu menggoda selera betul

PINATBATE berkata...

Mrs Nor,
hehehe..
air oren campur mangga jer tu...
tapi kek cheese oreo tu memang tak boleh nak cerita best dia...;D

Pak Man laksam berkata...

Blrrrp!...Alhamdulillah!
Sedap belaka........

Azemi Ali berkata...

Pergh!!!!!!!!
layan..

Ayah Zain berkata...

salam Kak Pinat,

selamat melayan tekak yer

tchersally berkata...

aishhhhh..leleh ayaq liuq aih..

bna berkata...

telan air lir 45 kali sy tengok post ni..

en_me berkata...

dah layann blomm.. ekeke

PINATBATE berkata...

Pakman..
Alhamdulillah..
rasa nak makan laksam pulak lepas ni..hihi..

PINATBATE berkata...

Azemi Ali..
perghh...
jangan tak layan..nanti menyesal...

PINATBATE berkata...

Ayah zain..
salam..
layan tekak pun kena berpada-pada..
takut tak terlayan penyakit-penyakit mendatang..


tchersally..
pi cari mangkuk cepat! tadah ayaq lioq tu..eee..

PINATBATE berkata...

Bna..
45 kali jer..? ngapa tak cukupkan 70 kali..baru kenyang!


en_me..
dah selesai...tanpa kompromi...

kucingorengemok berkata...

kak pinat, macam appetiser je semua, main course mana? cukup ke? - tanya si tamak, hehehe

PINATBATE berkata...

KOG
biasalah..
masuk jer main course..
tukang ambil gambar dah tak dapat mengawal diri..lupa camera,lupa segalanya...
hanya ingat tekak sendiri...^^

l e e berkata...

ayaq apaa tu? o.0
dahaga den eh!

PINATBATE berkata...

lee..
jus mangga campur oren..:)

dilaOHdila berkata...

waduh tekak ku kering ni
seapnya..........SLURPPPPPP!
tak pelawa kawe ko kak (he he he)

akudimar berkata...

EH EH ...SWIWI GORENG...ENAKNYE
PEBERET AKU TUH, WEH MAKAN TAK SEMAWE YEK KAK?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin