Selasa, Disember 01, 2009

ANAK OH ANAK..


Raya dah habis....

Makan kenduri pun dah habis...tunggu undangan minggu depan pulak..;)

Jadi minggu ni bermula operasi mengemas rumah..bungkus baju-baju sekolah budak-budak yg dah tak boleh pakai..beli baju dan kasut sekolah baru, simpan buku tulis tahun lepas..beli buku baru..balut buku SPBT utk tahun depan..arrhhh...!! rutin bulan Disember dah bermula..!

Anak oh anak..

10 ulasan:

aNIe berkata...

Pinatbate...anak2 sekarang beruntung kan? Kita dulu2 semua buat sendiri...balut buku...kemas buku semua buat sendiri...

hajah zainab bt abdullah berkata...

salaam pinat,

zaman balut2 buku utk anak2 hampir tamat...tapi ada sorang lagi...nak masuk F3 dah...kena balut buku lagi!

en_me berkata...

rutinn ghitewww.. uhuhu

tchersally berkata...

Pinar,
ya benarrrrr..December datang lg bersama pakej rutinnya..huhu

pB berkata...

dah masuk bulan 12 dah ....


tak siap apa lagi nieee ....


haru tulll

PINATBATE berkata...

Kak Anie,
budak-budak kat rumah ni pun buat sendiri tapi still kena monitor jugak..kalau tidakk..huhuhu..


Hajjah Zainab..
tak per KN dah tinggal sorang,dah boleh tarik nafas..saya memang tengah zaman semput ni..selesai urusan buku,sambung urusan baju sekolah pulak..sabor jer..

PINATBATE berkata...

en_me,
rutin tiap hujung tahun..


tcher sally,
tahun ni tambah sibuk anak nak masuk sek men pulak..


pB,
Alhamdulillah,siang tadi kakpinat dah selesaikan urusan buku tulis dan buku kerja abang dan Izzah..lepas ni nak start cari baju kasut bag..kena ready cepat..lepas tu giliran kakaknya pulak..

KAMATO berkata...

tu rutin wajib pada sapa yg ada anak sekolah

Halijah Hamzah berkata...

Pinat... kak jah urusan/peralatan anak x buat lagi... masih sibuk kat sekolah.... uh..uh...uhh

yanti isa berkata...

sama la kita....tapi kali ni abang misai banyak ambik alih..kak yan dah tak larat

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin