Ahad, Oktober 12, 2008

BELUM HABIS RAYA


Nampak tempayan depan pintu? sah lah ni banglo my boss..

Petang Jumaat hari tu dapat jemputan aidilfitri...Terima kasihlah boss..
tiap-tiap tahun mesti pergi serbu rumah dia sebab laksa dia memang kaw..kali ni ada nasi beriani pulak...fuh!!

Ni Kak Minah..tengah tunggu turn ambik nasi beriani...sempat membaca tuu...

kak Minah..wa angkat gambar lu nak masuk blog gua...

Masyaallah...enti ada blog kah Pinat? ana tak percaya lah...sempat pulak ente berblog?

Ni Puan Zeeta, my ex boss yang turut menghirup keenakan laksa dan lemang rendang tok kat rumah kawan karib dia..:)

Cikgu Su makan tepi air terjun lah pulak ....maklum lah suasana resort gitu...

Sebenarnya ada banyak jugak gambar berposing dengan tuan rumah dekat area paling cantik dalam rumah dia..tapi..tapi...segan lah nak tampal kat sini...

untuk Manis,
yang nak tengok gambar ku yang kelat-kelat assem ni... sorry yer darling...:P

5 ulasan:

dilaOHdila berkata...

kak pint

ayyuney umah boss sey kak pint iki yo......

PINATBATE berkata...

DILA..

memang ayyu..nyaman jerk...dalam rumah lagi ayyu...tidur berbantal fulus maa...:)

Hanim berkata...

Pinat..cantik rumah your boss tu..nampak tenang walaupun dapat tengok cikit aje..

Wangi74 berkata...

la..pandangan sisi kok gitu

dimar berkata...

Salam kak pinat...
gambar sopo seng kelat-kelat assem kuwi kak? wahahaha....kok enek kelat-kelat asemm....

kak...cikgu su itew sepertinya pernah kulihat...tapi di mana ya?
ada tak gambo dia yg ngadap depan.
untuk ku pastikan siapa gerangan.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin