Jumaat, Oktober 24, 2008

GABRA

Hari Rabu lepas Kak Minah cakap nak datang beraya lepas balik kebun hari Jumaat ..dan nak bawa geng dia sekali..ayoyo amma....gabra ni..bukan apa..masa tu macam tak berapa kena jer tapi kalau tak datang waktu tu bila lagi kan?

apa nak buat ni? habis fikir, masak jer lah apa yang sempat untuk lunch..

Akhirnya tercipta menu mengiringi nasi putih..Ikan kembung sweet sour, kailan ikan masin, tomyam campur dan telur dadar..

Yang hairan, telur dadar tu yang jadi pilihan...wakakaka..

Jemput makan seadanya...

Tambah lagi.....sila..sila...nak bertimpuh pun boleh...asal jangan meniarap sudah lah....:P

Serius membincangkan issue DG 44..dan hujah-hujah yang menyokong perbahasan..hehehehe...

Alhamdulillah ala kulli hal....terima kasih semua yang hadir.
Jangan serik datang lagi lain kali.....ampun maaf layanan yang tidak seberapa..Itulah seadanya..

4 ulasan:

Mita berkata...

Detta är en dröm och smakar underbart

dilaOHdila berkata...

wah kak PINT
buat Openhouse ke?

PINATBATE berkata...

DILA
bukan open house pun..kawan-kawan nak datang rumah,kakpinat pun open lah pintu house tu...dah datang tengahari kak pinat jamu lah makan nasi..nak buat rendang pun macam dah jemu jer...

akudimar berkata...

serius je kak perbincangan itew...
lawan tetap lawan...ehhh?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin