Selasa, Mei 13, 2008

LATEST

Hannah dah mula angkat punggung,maju ke depan,gostan ke belakang,guling-guling..capai apa-apa barang depan dia,koyak kertas,masukkan benda dalam mulut...senang cerita dah mula pandai berkemas lah sekarang..

Walker ni Hannah test drive masa pergi beli susu kat Giant....kat rumah dah ada walker warisan kakak Izzah dulu tapi rasanya tak payah lah pakai alat tu...Benda ni tak membantu pun sebenarnya..Izzah dulu pun pakai sekejap saja...lepas tu simpan bawah katil sampai sekarang..

3 ulasan:

dilaOHdila berkata...

waduh comelnya anak ini...
si dimple yang manis:-)
kereto baru yer Hanna

Ct berkata...

fuyooooo....walker pon ada test drive kaaa ?

PINATBATE berkata...

DILA..
tak beli pun...saja tumpang merasa naik atas tuu...

CT..
hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin