Isnin, November 08, 2010

WONG SOLO LAGI

 Hajat hati nak order jus alpukat tapi hari tu tak ada pulak..dapat jus nenas pun jadilah..
 kakak Izzah ikut nasihat emak,baca selawat dulu sebelum minum Jus poligami tu..ekeke..
 tahu dan tempe berpisah tiada..
 Ayam penyek idaman abah.. ngee  ..dah jemu lah abah..lain kali kita makan dekat Mohd Abdullah Chan yer...


 Ayam goreng tepung bunga idaman Abang
 Dia makan dengan nasi saja pun dah berselera sangat ..
 Sebelum

 Selepas
 Huh! Licin dikerjakan dek Irfaaan..!
Gambar ini lakonan semata-mata..

19 ulasan:

manzlie berkata...

salam from makkah


menu yang mengiurkan cl ajer ni...nak cikit cikguuuuu



wasalm

dilaOHdila berkata...

Bravo kak pint BravO!!!!!!!
gambor shuntek. Angle perfect!!! COngrats....berselera nengoknya. Irfan dah makan sambal ke? wah memang jowo pure nih (hehehehe).

sally berkata...

Adehhhhh...lama x ke sana..ayam penyet tu sodappppp..

kak ina kl berkata...

salam cikgu..lantaklah orang nak kata..kita buat apa yang kita rasa tak menyakitkan hati orang.

selamat ulangtahun buat hannah semuga menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat.

Kakzakie berkata...

Salam cikgu,

Bebetul tak patut. Org lain makan sampai licin, Irfan pulak yang kena. Memanglah Irfan tu montel tapi tak lah sampai dia yg melicinkan semua menu tu. Ha...(3x)

kucingorengemok berkata...

kita suka dok kat celah tu, tapi geng makan lain tak nak sebab perut boroi susah nak bangun lepas makan, haha

Uncle berkata...

ada satu kat rumah tapi tak pernah sampai pun!

Zaitun berkata...

Sampai licin...dah tentu sedap... tapi bak kata cikgu,kak Zai pun rasa dah jemu sebab selalu sangat makan nasi ayam penyek.

PINATBATE berkata...

Salam CL Makkah..
jemput makan CL..;D

PINATBATE berkata...

dila..
tunjuk ajarku sifu..ehekss..

PINATBATE berkata...

Sally..
ateerr..apalagi..moh kiterrr..

PINATBATE berkata...

KakIna KL..
salam,terima kasih kakIna..

PINATBATE berkata...

KakZakie..
hahaha! saja nak kenakan budak bolat tu..

PINATBATE berkata...

KOG..
Abang Roy kena duduk kat kerusilah..kami mmg pilih makan bersila ,senang sikit Irfan nak lepak sambil meratah ayam :D kikiki..

PINATBATE berkata...

Uncle..
sesekali kena try lah Uncle..;D

PINATBATE berkata...

kakZai..
ada peminat yg tak jemu-jemu tu yg jadi masalah..adehh..

en_me berkata...

sodappnyerr makk..

Kenangan SKPT2 berkata...

terbalik dengan kami..selalu ke Moh Chan tapi tak penah ke Wong Solo

pandapolarbear berkata...

sedapnyaaa...=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin