Jumaat, November 19, 2010

CUTI TAPI KERJA

Selesai Aidil Adha,bersusun susun agenda yang belum siap nak di selesaikan.Uihh! Banyak betul urusan hidup di dunia ini.Kalau tak selesai nanti kena soal siasat pulak di akhirat..haih!

Geram jangan engkau geram..

Nak siapkan urusan markah budak form 4 ni..minggu depan nak tunggu budak exam lak kat sekolah.Hebatkan? buat kerja dalam satu masa..cuti dan kerja. Ayat penyedap hati jer tu..

7 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Cikgu Pinat

Irfaan geram sebab tak layan dia kut..

Wassalam

akudimar berkata...

gitu le...selagi bernyawa...kerja....kerja...tak pernah selesai.
selamat bercuti kak pinat.

kucingorengemok berkata...

haha muka geram betul tu! cik kog pun geraaammmm nak picit pipi awak, irfan!

dilaOHdila berkata...

seronok aa Ipan, mak cuti lama. hari2 leh tengok wajah mak kan Ipan kan hehehe.
Kak...ogak dolan2 ke cuti ki

rezeki berkata...

cikgu pinat

suruh je irfan pi tanda kan kertas tu hehe

PINATBATE berkata...

Atuk Rozali,
nak buat camanaa..terpaksalah Irfan bersabar..mak dia ni banyak betul urusan..nak berblog lagi,nak berfb lagi..ngehngehngeh..


Dimar,
Ustaz kakpinat bagitau, waktu rehat kita yg sebenar ialah bila jasad masuk ke liang lahat..err..tu pun kalau mungkar nangkir tak banyak siasat..@;@

PINATBATE berkata...

KOG,
please acik KOG..jgnlah picit pipi Irfan lagi..dah labuh sebelah dah pipi tu asyik kena cubit,picit,gigit..ngeee....


Dila,
tgh cari time nak jalan dekat-dekat rumah jer..cuti abah diorg dah ilek..bercuti pun hujung minggu jer lah.


Pak Itam Rezeki,
Irfan mmg raajinnn menolong..sampai semput emaknya nak suruh Irfan berhenti menolong..muehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin