Isnin, Januari 25, 2010

ALPUKAT VS POLIGAMI

semalam hari dating berdua..yeehaaa..! pergi buat urut refleksiologi lepas tu apalagi..cari makan la...
Setiap kali datang ke SINI tak lain tak bukan nak cari jus alpukat..tapi semalam tak ada rezeki sebab stock avocado dah habis..sedih kan? Utk menghiburkan hati yg sendu tu kita order es buah...Ya ampunnn..manis sekali pakkk..kalau org diabetis minum,melompat-lompat paras gula dlm darah..tobat !

sekali jer minum es buah ni..lain kali tak mo dah..
set ayam panggang my darling ..tempe dan tahu tu sedap betullah..apa rahsianya entah..

owhh!! ..Yg ni set ayam penyetku..

dilawankan pulak dgn jus poligami..campuran 4 jenis buah dalam satu gelas..sebelum minum baca selawat 3 kali dulu..takut ketulahan..! ;P

14 ulasan:

Atikah berkata...

Salam kak...

Jus poligami??? huhuhu.... tak tergamak nak minum....

silversarina berkata...

macam2 nama jus .. jus poligami pun ada .... akak try minum jus avocado tapi terlekat kat tekak, tak boleh ditelan , lepas tu tak berani nak try dah sebab teringat krim pencuci muka avocado ...hihi.

Pak Man laksam berkata...

Hihihi....macam-macam......

MrsNor berkata...

hahahah pinat...setakat nama jus aje boleh ler telan tapi kalau betul betul poligami kena pikir banyak kali ooooo

pB berkata...

nak ajak aBear gie

PINATBATE berkata...

Atikah..
sedap jus ni..campuran mangga,carot,tomato dan tembikai susu..lemak manis rasa dia..;D

PINATBATE berkata...

kakRina..
saya suka pulak jus avocado..lagi-lagi yg campur coklat ..waduhh..enak bangett..!

PINATBATE berkata...

Pak Man..
hehehe..gimmick katanya..

PINATBATE berkata...

Mrs Nor..
tu yg siap baca selawat dulu sebelum minum tu..ngeee..

PINATBATE berkata...

pB..
cepatlah ajak..jangan tunggu lama-lama..

dilaOHdila berkata...

waduh dating berdua jek ke...cewahhhhh
romantique ghitu;-)

Ayah Zain berkata...

Salam Pinat

kalakau juga kamu yer, baca selawat seblum minum jus poligami tuh.

kalau jadi pun, redha aje, nanti mudah masuk syurga

PINATBATE berkata...

Dila..
Sekali sekala teringin gak nak dating berdua Dila..hehehe..


Ayah Zain..
Jangan sebut-sebut AZ..seram sejuk..

花生豆花Alex berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin