Khamis, Januari 21, 2010

UBAT SAKIT TEKAK

Baru tiga minggu sekolah dah rasa sengal-sengal tulang..letih ! hari Sabtu ni kena ke sekolah untuk ganti cuti CNY..nak buat camana kan..redah jerlah..dah tanggungjawab...lagi pun ada dua program melibatkan ibubapa dan murid masa tu..hari dimana diriku tiba-tiba feeling menjadi penting dan famous..hiks..^^

Biasalah kan ..kalau letih kenalah cari ubat menyegarkan badan..
tapi yg kat bawah ni mcm ubat menyegarkan tekak jer..lepas makan licin mangkuk pun masih letih lagi..apa kes?

mango taufufa
`
fruit lolo

ape kebenda lolo pulak namanya...=,=
errmm..syukur!..segar tekak..esok bolehlah buka volume kuat-kuat dalam kelas....;P

12 ulasan:

Ayah Zain berkata...

Salam kak pinat,

ermm, sekolah jer mula penin kepala. ambil panadol telan ajer. hehehh

tak apalah sekolah sabtu nih, kan nanti dapat cuti panjang. boleh g jalan-jalan cari makan

PINATBATE berkata...

AZ,
malang sekali sbb asben bukan cikgu..dia tak cuti pun..saya akan masak dan makan dgn anak-anak sambil berjalan sekeliling rumah saja.

Uncle berkata...

Dear Pinat.
uncle baru lepas sakit tekak...selalunya Uncle tak tunggu lama...terus telan ubat 625mg....after 2 days, lega....sakit hilang, duit pun hilang! PUAS!

silversarina berkata...

Akak dari pagi semalam dah sakit tekak dan petang bersin2 , makan ubat ,pagi ni bangun dah ok rasa.

wah, harini sure power suara cikgu dalam kelas ...cepaaatt, ceppaattt , ccceeepppaaatttt (iklan dalam tv tu ) ..hihi.

kucingorengemok berkata...

dr fruit lolo ghazali ;)... kak, mana beli semua ni, macam syok laaa (mango taufufah, dengar nama je dah rasa sihat)... rupanya bukan budak je malas gi kelas ganti kan, hehe

bunga berkata...

slurpppp sedapnya....salam kenal...

akudimar berkata...

fuyyyohhh.... obat sakit tekak kak pinat sungguh mengujakan,

aku tengok pun dah rasa segerrrr...

PINATBATE berkata...

uncle..
tang sakit hilang tu, Alhamdulillah..lega..tapi tang duit ikut hilang tu ayyoo..sakit semula lah cam tu Uncle..;P

PINATBATE berkata...

Kak Rina..
memang power suara hari ni..macam petir..!

PINATBATE berkata...

KOG,
Dr.Lolo Ghazali tu agaknya pronouns dia Lu'lu' = mutiara..

Yg ni lolololo..manyak sedap wooo..!
boleh cari kat Mines,kedai dia namanya Fruit Land..

PINATBATE berkata...

Dimar..
mangan jangan bening pun segerrrr....;D

花生豆花Alex berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin