Ahad, Januari 24, 2010

SELAMAT HARI ULANGTAHUN YG KE 13

buat Kakak..Semuga usia diberkati Allah dan sentiasa yakin diri menempuh hari-hari mendatang.

Tengahari tadi pergi jenguk dia kat asrama..bawa coklat satu bag penuh sebab dia kata nak hadiah coklat utk birthday kali ni ..bawa juga sedikit makanan utk jamu kawan-kawan dia satu dorm..biasalah budak asrama kan..seronok bila dpt juadah yg berbeza sikit ..meriah!

Kakak ada aktiviti merentas desa rupanya pagi tadi..mengadu sakit kakilah..dah tu,tak pernah berlatih tiba-tiba kena merentas desa ..tapi mcm tak percaya jer kakak sakit kaki..Apa taknya ,kata sakit kaki tapi sempat pula ajak pergi Tesco..nak minta stock makanan sebulan katanya..turutkan ajerlah apa dia nak.. ..adoilah! penuh kotak bawak katil dia dgn segala biskut,coklat,susu kotak,cereal,milo 3 dlm 1 dan macam-macam lagilah ..macam nak pergi bercamping masuk hutan tak jumpa makanan padahal kat asrama tu makan 6 kali sehari! tak peliklah sebulan duduk asrama,pipi Kakak dah naik tembam! Kakak..kakak..



Birthday tahun ni Kakak collect hadiah jam tangan,bag sandang kain Elyza yg dia kenen-kenen sejak bulan lepas,baju kurung sepasang,novel Dear Yayah 5 dan coklat beraneka jenis..stock makan sebulan ! Tunggu ! ada lagi satu..,Kakak balik cuti CNY nanti baru tau apa hadiahnya..;P

10 ulasan:

uncle pet..!! berkata...

nk jgk.. ahiksss..

MrsNor berkata...

salam pinat...
epi besday utk kakak juga...wahh bestnya adih yg Kakak collect tu...banyak pulak tu

dilaOHdila berkata...

happy belated behday buat kakak
moga perjalanan sentiasa dirahmati.....amin

** X leh bayangkan coklat kakak sampai bawah katil tu
mesti banyak stok erk:-)

kucingorengemok berkata...

waahhh, baca list makanan bawah katil pun kita mengiler!

Pak Man laksam berkata...

Selamat Hari Lahir Kakak!

PINATBATE berkata...

uncle pet..
nak coklat ker..nak balik umur 13 ?
yeehaa..! happy teenager..

PINATBATE berkata...

Mrs Nor..
Thanks..taklah banyak mana..benda kecik-kecik jah..sekadar nak bg seronok Kakak..paling penting,coklat mesti ada..

PINATBATE berkata...

Dila..
terima kasih..bwh katil kakak ada box plastik yg ada roda tu..dia simpan stock makanan penuh dalam tu..malam-malam kalau ada bunyi tikus keresak-keresek tu..dialah!

PINATBATE berkata...

KOG..
tu belum tengok isi kandungan kotak tu lagi..rasa nak hantuk kepala kat dinding jer..segala jenis makanan adaa..!!

PINATBATE berkata...

Pak Man.
Terima kasih..;D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin