Selasa, November 17, 2009

POT LUCK

Syiok bila dah hujung tahun ni..banyak kerja dah beres,tinggal tunggu anak-anak didik masuk medan juang SPM dan STPM..sambil tu kita makan makan hilangkan stress yer..

Ketua segala tukang masak yang memainkan peranan penting..percaya tak..beliau menjalankan tugasnya memerap ayam dan memanggang ayam semenjak terbit fajar sadiq lagi..tu belum kira acara shopping dan cabut bulu ayam sehari sebelum kejadian..Nak berkenalan? Sila baca nama yg tertera di name tag itu..;)

Pembantu tukang masak yang dedikasi ..menunggu ayam masak depan oven..sila ucap terima kasih kepada beliau 3 kali berturut-turut.

Ready..set..go..!


Macam tau tau jer nak masuk blog..boleh pulak masak sambil senyummm...

Yang ni sah berlakun depan camera...haha!

Fruit salad ..yummy..yummy...

makan chicken chop sambil senyum lebar..

Pn. Lee hari-hari makan oat..ini hari makan pulut..? aiyyaa...!


Alhamdulillah! nikmat!

12 ulasan:

Ayah Zain berkata...

salam pinat,

hari2 citer pasal makan aje yer. heheh

PINATBATE berkata...

AZ..
pasal hari-hari memang makan jer kerjanya..hahah!

Pak Man laksam berkata...

Pinat,
Cikgu lelaki tak bagi makan ke?

hajah zainab bt abdullah berkata...

salam pinat,

teringat waktu kak nab kat sekolah dulu!

PINATBATE berkata...

Pak Man..
Cikgu lelaki masuk lewat..masa tu camerawoman tgh makan..malaslah nak amek gambar diorang..harus beri tumpuan serius bila makan..hehehe..

PINATBATE berkata...

Kak Nab..
Nostalgia yer..tak apalah ,sekarang pun KN rajin buat majlis makan-makan kan..

uncle pet..!! berkata...

ate nmpk cekgu pompuan nye aje.. cekgu lelaki nye mane..
skolah pompuan ke ni achik..??

PINATBATE berkata...

cikgu lelaki adaa..tapi tak ambik gambar diorg sbb sibuk makan masa tu..haah!

en_me berkata...

aiyaaaa.. ehehe

dilaOHdila berkata...

**salam kak PINT...
eh boleh ajar dong
belilah cepat kak erk :-) nanti boleh TT sama.......

dilaOHdila berkata...

**salam kak PINT...
eh boleh ajar dong
belilah cepat kak erk :-) nanti boleh TT sama.......

dilaOHdila berkata...

kak pint
kita rekemen kak pint beli D90. Syilingnya lebeh kurang empat ribu lebeh RUPIAH. sekali gus beli yang baik terus. tak yah UPGRADE dah lepas ni. tapi kalau nak mantap lagi apa salahnya kan (he he he) teman pun pakai D40 jek ni hah. nak beli body pun tak dapat2 lagi ni. Tunggu insyallah rezeki akan datang mana tau kan:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin