Jumaat, November 13, 2009

HAPPY

Alhamdulillah..syukur!

17 ulasan:

uncle sepet..!! berkata...

amboooooi.. cntik nye cake.. uncle ajr ek.. ahiksss..
eppi smpena pe ni achik..?? nk joint gk r eppi2.. ahaksss..

PINATBATE berkata...

kesyukuran sempena kejayaan...:))

uncle sepet..!! berkata...

oooo.. nk joint gk r..
kejayaan abih kn 2 yrs of stdy fr dgree.. yeahhhhh..!! ahiksss..

PINATBATE berkata...

boleh! apa salahnya...Tahniah!

dilaOHdila berkata...

salam kak PINT
appy anibessery.....:-)
ke

PINATBATE berkata...

Dila ..
anniversary hujung bulan ni..yg ni kek meraikan anak-anak dpt keputusan periksa..:)

silversarina berkata...

Happy !!!

Kami belum dapat resukt lagi, minggu akhir ni baru kena ambik report kad dan majlis penyampaian hadiah jugak, taktau le mimi dapat ke tak hadiah :)

Asnija berkata...

Yummie...yummie...sume bende celebrate...memang syiok....cuti ni balik P.Baru ke?

Uncle berkata...

Dear Pinat.
Congratulations...pasal apa, Uncle sendiri pun tak tahu....tapi congratulations jugak!

akudimar berkata...

Kakak dah dapat result UPSR ke kak pinat, dapat 5A ye? taniah, taniah...

en_me berkata...

happy kannns.. ehehe

PINATBATE berkata...

Kak Rina..
Mimi tu bijak..Insyaallah ..!


Datin Nija..
PB tu hanya ada rumah pusaka arwah atuk dan nenek..tak pasti balik ke tak..saya balik rumah mak kat Tg Karang, Insyaallah..

PINATBATE berkata...

Uncle..
thanks..makan kek utk hiburkan hati..

PINATBATE berkata...

Dimar..
UPSR kan belum keluar lg..
ni keputusan sekolah agama (PSRA)..kakak dapat Jaiyyid (baik)saja..Alhamdulillah..
Kakak target Jaiyyid Jiddan(kepujian)..tak dapat..sedih sehari dia ..kakpinat tak kisah lah..itu pun dah cukup baik..rezeki dia..tak dapat Maqbul(lulus) atau Rosib(gagal) pun dah syukur..

panjang lagi perjalanan ..;)

PINATBATE berkata...

en_me..
happy..happy..holiday!!
yeayy!!

aNIe berkata...

Pinatbate...congratulation untuk your children...kak anie tumpang gembira...hehehe...

Cantik kek tu...dlmnya kek perisa aper eh...?

PINATBATE berkata...

kak anie..
Thanks..
kek pandan layer..keliling tu kelapa..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin