Isnin, November 16, 2009

MUOR OH MUOR

Kang JP, KOG dan Cguct..kenal tak jambatan tu..? seberang sana ada Giant..seberang sini ada apa..??

ahaks..! pagi Ahad yg syahdu..

makan dan makan ..heaven..!

tunduk khusyuk di sebalik gelas tinggi

Siapa yg minum cappucino ..lepas tu bantai nasi lemak TIGA bungkus..tolonglah angkat tangan..

Pakej pelancongan ke Muor termasuk ticket penerbangan ,penginapan dan sarapan pagi ditaja oleh Lia and company..thanks !

dah ketat perut kita pergi tengok pemandangan pulak lah yer..



damai pagi

taip entry ni sambil minum kopi muor..lepas ni nak pergi Sabak Awor pulak..


19 ulasan:

Ct berkata...

Pinattttttt!!!! Melampaunya datang Muo tak cakap2..sedeyyyy tawww....
Ngape x bgtau nak datang? boleh la kita ajak datang umah kita..dekat sangat dengan bando tau..dalam 7/8 minit je/....huk huk huk.3x...kalo tak dapat jumpa puteri..... :-((

Ayah Zain berkata...

Pinat oo pinat,

Awat tak habqa hang p muor, klu idak boleh kita p mancing atas jambatan tu.

Seberang sini ada masjid Jamek (yg lama) seberang sinun pulak ada masjid yang baru. Pinat nak yang mana.

PINATBATE berkata...

CT..
yer ker..? hallamak!dekat rupanya... sebenarnya kami ke Pagoh,tak sangka pun nak menyesat sampai ke Muor..nanti ada rezeki kami nak ke sana lagi..Sabak Awor..;PP tunggu..Insyaallah

PINATBATE berkata...

Ayah Zain..
hahaha!!
adoi lah...AZ,napa tak bg tau nak ajak mancing kat situ?...boleh kami delay seminggu kat Muor..
lain kali Insyaallah..

Uncle berkata...

Dear Pinat.
Uncle teringin nak pergi sana. Mungkin satu hari. Sebab selama ni tak pernah sampai pun lagi.

kucingorengemok berkata...

kak pinat, dengan rasa rendah diri dan malu malan, kita nak ngaku - kita tak pernah pegi sabak awor... tak tau pun kat mana :| hihi, boleh kasi directions?

pB berkata...

insyaallah

tahun depan , akan kerab ke Muar
sebab adik akan berpindah ke sana

uncle pet..!! berkata...

adeh.. best nyeee.. sedap2 plk tu brkfast..
cmni nk kene g ni.. kat ne kdai mkn tu..?? ahiksss..

en_me berkata...

cekgu sempat tengok beca besar kat sempadan takkks.. ehehe

PINATBATE berkata...

Dear uncle..
Jom uncle..jalan-jalan Muor..:DD

PINATBATE berkata...

KOG..
Ayoyo..cenggitu punya famouslah Medan Ikan bakar Sabak Awor tu..direction..? errr..kena tanya Cguct tu..;P

PINATBATE berkata...

pB..
wah seronok tu..!boleh selalu makan mee bandung muor..

PINATBATE berkata...

uncle_pet..
kopitiam tu depan station bas lama,mengadap sungai Muar..

PINATBATE berkata...

en_me..
tak sempat tengok beca gergasi tu..tapi memang ingat pasal entry en_me tu sebab sepanjang jalan nampak reka bentuk bus stop macam beca ..perasan tak..? tak de bus stop macam tu kat sini..;))

dilaOHdila berkata...

wah kakpint
jauh perjalanan tu
jumpa kak cgust kat sana ke (bestnya)

PINATBATE berkata...

Dila..
tak delah..kakpinat tak sengaja sampai Muar tu..

Aqilah berkata...

Kampung saya!

Ct berkata...

Pinat, next time nak datang bgtau
nak tido, CT TRAVEL LODGE @ HOMESTAY sedia utuk dihuni..tempat yang pinat snap tu mmg selalu kita g. Nak direction ke sabak awor atau rempah mee bandung yang mabeles? feel free to calling me....

PINATBATE berkata...

Thanks CT..;))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin