Khamis, Ogos 13, 2009

BERNAFAS DALAM MASK


Sekarang ni tak kira orang lelaki ker perempuan,muslim ke bukan..semua pakat pakai furdah tutup hidung..Mula-mula tu rasa macam bernafas dalam air jer...kelemasan...tapi sabar jer lah..

Walaupun mulut bertutup tapi makan tetap makan...Lepas baik demam selera makan pun bertambah baik..bersemangat Izzah makan mee kari satu mangkuk ..kuat makan pedas budak sorang ni..
Mango Ice blanded..penawar batuk..hiks..
Muffin vanila..rupa dia sedih jer..senget-benget..tapi sekejap jer dah tinggal kenangan..
Homemade chocolate..budak-budak ni letak badam dan kismis satu lori..macam ni memanglah sedap tapi boleh bankrap tokey kilang coklat..tak balik modal!

6 ulasan:

dilaOHdila berkata...

salam kak PINT
wah dapor dah lembali berasap erk
ada lak Homemade chocolate tuh cedapnyaaaaaa

** kak
fask musk tu kat farmasi pun dah habis sokmo
'kelepeken' kalo pakai mula2 nih
lama2 kelepeken pun dah Ilang (hehehehhe)

MiSs ZaH berkata...

yg gmbr last tu zah ske... nyum3!! coklat...

manzlie berkata...

salam kak Pinat...

aduhhhh selera nyer tengok mee kari lak..dah lah kat sini takdak..akak nih ,kali nih sya balik mesia sure nak p jumpa akak semua ada makanan tuh..memang aka pinat first class chef lah...

syukran
waslam

[z@ck] berkata...

sedap nya coklat tu..
huhuhu..
taruk badan banyak2..
masyuk tul..
=)

PINATBATE berkata...

Dila..
apa susah..kalau mask dah habis kat farmasi ,kita gunting jer kain tudung lama buat furdah ..boleyy?



Miss Zah..
terkini kakpinat combine coklat dgn coklat putih..cantik..tak sempat nak snap gambar dah licin..

PINATBATE berkata...

Manzlie..
first class chef ..?
ini perli ker sindir ni..
adoi lah Cik Lie...malu kakpinat rasa nak masuk muka dalam besen..

**pstt! kalau virus M dah datang, dapur tu kadang-kadang tak berasap..!



Z@ck..
memang masyukk...
dan jauh lebih jimat..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin