Jumaat, Ogos 08, 2008

SENYUM HANNAH SENYUM

Alhamdulillah..Hannah dah tumbuh gigi depan..!! patutlah demam merengek jer minggu lepas...




8 ulasan:

Quinary berkata...

Salam Pinat..

alah comelnya... kaler pink lagi.. found this type of tudung hari tu kat kedai, tapi tak ada anak pompuan nak dipakaikan... tengok gambar Hannah pakai ni alahai comelnya... :)

dilaOHdila berkata...

ala comeynya Hanna
kok gelem ditudungi Yo kak
ayyu ney rupaney boxxah IKi....gerem lah pulak

Wangi74 berkata...

Cutenya..aritupun i ada belikan Aisha satu siap dengan telekung..comelkan budak2 ni:)

PINATBATE berkata...

QUINARY,
pakai sekejap untuk posing ni okey lah...lama-lama pakai Hannah dah naik rimas..mula lah nangis..masa tu dah hilang comelnya..
Mudah-mudahan akan datang ada rezeki anak perempuan..boleh gayakan tudung pink..



DILA,
Tudung ni kakak Izzah punya..mood tengah elok tu...tu yang sengeh jer..


LYNN,
alahai..kalau Aisha pakai tudung lagilah terserlah cute nya...tampallah gambar dia bertelekung Lynn...

mazudi berkata...

Huhu.. siannya dia sampai sakit sakit nak tumbuh gigi.

tak sabar nak tunggu anak perawan aku yg sorang ni pandai senyum senyum cam hannah.

dimar berkata...

salam kak pinat..,

cute ler hannah.
kudungan koyo santri ayu.

Wangi74 berkata...

Cikgu gambar cikgu sekeluarga taruklah nak tgk:)

PINATBATE berkata...

MAZUDI..

dah tak lama tu...pejam celik cepat jer masa berlalu...susah ada anak pompuan ni..kalau dah pandai melawa,payah nak melayannya...


DIMAR..
mudah-mudahan akhlak eyy pun ayu...

LYNN...
Gambar anak-anak dah banyak taruk sini..gambar mak abahnya tak boleh nak masuk..besar sangat, tak muat frame...ekekeke..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin