Isnin, Ogos 18, 2008

SEMALAM

Kakak pagi-pagi lagi dah bersiap nak main kompang kat rumah pengantin di taman kami ni...minta tolong jemur kain pun buat dekk jer...sabau jer lah...tengahari tu kami pegi jugak kat rumah pengantin ni makan kenduri tapi tak tengok pun kakak pukul kompang sebab masa tu pengantin belum sampai dan kami berkejar pergi jemputan kahwin anak Puan Nor Rohani kat Kesuma lake..Puan Nor Rohani ni my ex boss dulu, rasa terharu pulak dia jemput ...tak sangka dia masih ingat...heheehe..mana dia boleh lupa...maklumlah, dulu selalu sangat minta cuti kat dia sebab nak tunggu Izzah kat hospital...yeaarkk..

Alhamdulillah, dengan izin Allah bangun pagi hari ni rasa sihat terutama kaki yang sengal nyilu sejak beberapa hari lepas..Sebenarnya semalam lepas balik dari Kesuma lake tu, kami sempat singgah Metropoint buat urutan reflexiology..best gak urut kaki ni sekali sekala..minah tukang urut tu memang pro lah..sedap betul .. terasa sungguh bila urat-urat kaki yang bersambung ke kepala dan perut kena lenyek...senang cerita 40 hengget tu memang berbaloi lah..puashati....

Malam pula tengok badminton Malaysia kalah tak melawan ....sambil makan rambutan dan manggis berkilo-kilo...ngengenge......errmm...kaki dah sihat tekak pulak sakit...peritt.oii..rasa macam dah nak batuk lah pulak...

2 ulasan:

dilaOHdila berkata...

Salam kak pint
aduh meriahnya baca diary akak nih:-)
cuti sekolah ni macammacam xtiviti yang ada
kakak main Kompang erk.....

PINATBATE berkata...

aktiviti dengan anak-anak jer...nak berjalan tak cukup kaki...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin