Khamis, Disember 23, 2010

PMR 2010

 Alhamdulillah,peningkatan yg baik PMR tahun ini dgn 75 calon straight A's..yg paling penting adalah bagaimana untuk memanfaatkan ilmu yg ada untuk menjana keberkahan dan kelangsungan kecemerlangan rasa taqwa dan syukur yang berpanjangan kepada Allah.
p/s:
Jangan pandang rendah pada mereka yang tak dapat cemerlang,
mereka mungkin cemerlang 1 hari nanti...InsyaAllah...

15 ulasan:

Pak Man laksam berkata...

Pinat,
Tahniah!!!! 75 orang ....ramai tu.

PINATBATE berkata...

Terima kasih ..Alhamdulillah,meningkat sikit,tahun lepas 68 org..

Rozali berkata...

Assalamualaikum Cikgu Pinat

Alhamdulillah
Syukur
Tahniah kpd mereka
Tahniah kpd guru2 yg telah bertukuslumus untuk kejayaan ini

Wassalam

Zaitun berkata...

Tahniah bagi yang cemerlang dan yang kurang bernasib baik jangan putus asa.

bujal X berkata...

saya pun dapat 8 a~~cepat bagi hadiah!!

haha~

Uncle berkata...

75 orang? Wah hebat! Pada pelajar cemerlang, perjalanan masih jauh dan yang tak berapa cemerlang, ini baru permulaan and it's not the end of the road!

rosli berkata...

Salam Cikgu Pinat,

Tahniah atas kejayaan murid2 tu, pihak sekolah mesti bangga jugak. Peranan guru dan sekolah tidak dilupakan.

Abdul Munir Sanusi berkata...

sekolah apa ye kak pinat?

yanti isa berkata...

Tahniah buat Cikgu2 di sana

PINATBATE berkata...

Atuk rozali,
Waalaikumussalam,Terima kasih..
Sekarang tugas berat mengekalkan kejayaan pula menunggu..mampukah kami?

PINATBATE berkata...

Kak Zai,
Betul tu..kadang-kala yg tidak cemerlang kali ini akan jadi cemerlang suatu hari nanti,lg pun kecemerlangan individu bukan sekadar mengumpul A dlm exam semata-mata. Ada banyak faktor lain juga.

PINATBATE berkata...

Bujal,
nak hadiah? dah besar beli sendiri yerk..;)

PINATBATE berkata...

Uncle,
Yer..Jumlah yg ramai bagi sekolah harian biasa spt sekolah kami.Alhamdulillah.
Tapi..yg kurang cemerlang pun ada juga. Anak-anak yg mcm ni yg nak kena asah banyak lagi bagi tajam otak..jgn sampai luka tangan cikgu sudahlah.

PINATBATE berkata...

Waalaikumussalam En Rosli,
Terima kasih,
Murid,guru,ibubapa semua berusaha sehabis daya...Allah jua yg memberi kejayaan.

PINATBATE berkata...

Dr Mun,
sek harian biasa kat Cheras.

http://www.smkbtho.net/

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin