Rabu, Disember 15, 2010

PLAN TIDAK MENJADI

 Plan A nak kemas rumah..hujung minggu ni ada tetamu nak datang,rumah dah macam tongkang pecah..ehh..macamana rupa tongkang pun tak tau..tak pernah nampak sebenarnya..Plan B nak berguling-guling mengulit baby Irfan sambil baca majalah atas katil.Uihh! nyamannn jer plan B ni..

 Tengah sapu lantai tetiba tersangkut pulak depan tv tengok The Biggest Loser Asia. Bila dah tersangkut macam ni hilang segala plan A,B,C,D,E..semua plan tak boleh pakai dah..Tengok budak Raj yang menang tu humang aii..dah rupa model pulak. Terus bersemangat nak bersenam.

Ehh!! Tengahari ni nak makan buah-buahan jer lah..untung-untung boleh kurus..

 **Sebenarnya dah tengahari ni..malas nak masak..huhuhu..

12 ulasan:

CM berkata...

salam


biauuu cm jd first supporter untuk bg loserr ni,,,kikikiki,,,mkn buah yg tak sodapp jer tauu,,buahh derian,mangga berserat,pisang lomak berkerimmm cannot tauuu...

CM nk kurusss gakkk...uwaaaaa..

bujal X berkata...

makcik bukan da cukup kurus kah?

PINATBATE berkata...

CM,
tengkiu..tengkiu..
masaalahnya kalau tak sedap tak lalu pulak nak telannn..alahai!


Bujal,
isyy..betullah tu..melayang-layang kalau ditiup angin..tapi bukan makciklah..kertas yang yang melayang tu..

naurahschooleaver berkata...

(: bhahaha , saya tgk biggest looser tu mlm td . nnt awak pun lari lari atas track la , boleh kurus (: hehe

Rozali berkata...

Assalamualaikum Cikgu Pinat

pasar mana tu
eluk tersusun rapi buah2 tuuu

Wassalam

sally berkata...

Kita hanya merancang...huhu

PINATBATE berkata...

Atuk Rozali,
itu pasar buah kat pekan google..;)


Sally,
huhuhu..rancangan tak menjadikkk..;)

Zaitun berkata...

kak Zai pun tengok big losser semalam kurus betul si Raj tu memang patut dia menang.

manzlie berkata...

salam dari Makkah....

kalau cl ...amik plan B...guling guling dengn baby irfan...heheheh


wsalm

PINATBATE berkata...

Salam KakZai,
kalau saya mmg tak mampu nak berusaha macam dia..awal-awal dah angkat bendera putih..menyerah kalah..


Cik Lie Makkah..
kalau leka menguli Irfan,satu kerja pun tak jadi..hehehe..

Uncle berkata...

Salam. Cantik gambar tu tersusun rapi. Kat mana kedai tu? Buat modal untuk next project!

PINATBATE berkata...

Uncle,
Waalaikumussalam..wahh!! banyak masyukk komisyen saya kali ni..potato spring dah nak masuk menu..kali ni projek susun atur buah-buahan pulak..ekekeke..makcik kayoo..

Uncle..tu gambar jumpa kat google la..kat pasar negeri tanah kedaung mana ntah..;P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin