Rabu, Disember 01, 2010

OUT OF SPACE

Minta tolong kawan-kawan..Help! Help!
Masa saya add image kat blog keluar mcm ni :

Whoops!  You're out of space.  You are using 100% of your 1 GB quota for photos.

macamana nak buat? perlu kah delate gambar lama..? Ayoyo..Blog dah masuk 3 tahun lepas tu letak gambar banyak-banyak pd setiap entry kan..patutlah jadi gini..sudah peninglah..
So, ini gambar-gambar yg last lah kiranya..lps ni tadek gambar lorr...sehingga masaalah dpt diselesaikan.

Tak sah pergi Melaka kalau tak ambik gambar depan ni..

 berteduh di bawah pokok Melaka macam Parameswara zaman dulu

gaya  pelancong mesti ada..baru ada klasss..haih!

                                         

9 ulasan:

bujal X berkata...

buka akaun photobucket.

upload gambar disitu,

kemudian salin pautan gambar dan tampal di blog anda.

ada faham?

he~~tu salah satu cara la~

aNIe berkata...

Ohh... ye ke...? Kalau letak gambar2 nanti lama2 tak leh upload lagik

PINATBATE berkata...

bujal..
kakpinat dah ada phothobucket..
upload semua gambar dlm blog ni..?
yoo..tq..nanti kak godek-godek ..

Kak Anie..
gitu lah kekdahnya..kikiki..nanti saya siasat lebih lanjut..

sally berkata...

Sakan sungguh coti2 Malaysia ya Pinat..

Ooo..akan jd cenggitu eh bila upload gmbr2..hmmm..

dilaOHdila berkata...

kakpint, dilla cari x jumpa lak. mana aku baca arituh. Klau guna flickr camana lak kekdahnya erk? aku punya Blog tu pun hampir2 gak gamaknya....

rezeki berkata...

salam pinat


bapak punya dah mencecah 89% penggunaan hehehe

guna link dari flicker atau photobucket atau picasa rasanya boleh

kalau tak le, kita buat n3 blog tanpa photo hehehe

PINATBATE berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Uncle berkata...

photobucket? Flickr? Blurr................

PINATBATE berkata...

Sally,
takat Malaysia jer yg mampu..teringin jugak nak pergi Argentina..tapi tak cukup duit lak nak bawah rombongan bas sekolah ni..kehkehkeh..


Dila,
teruskan menyiasat..hasilnya tu nanti,kita kongsi bersama..boleh?


Rezeki,
Sedih lorr..buat entry tadek gambar..lagipun nanti org tak percaya saya cerita jumpa Hang Tuah ke,masak asam pedas ikan pari ker..isyy!! hilang identiti blogger tegar..hihihihi..


Uncle,
saya pun blur jugak..photobucket dan flick tu adik beradik dengan cream caramel kot..wawawa..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin