Isnin, Ogos 30, 2010

SEMUGA BERSABAR


Macam serabut je sejak akhir-akhir ni..Sadis betul kalau kemas almari susun kain baju kemas-kemas lepas tu bebudak ni sepahkan balik..kemas bilik, macam nak masuk majalah Anjung Seri ..perasan pergh! lepas tu diorang bantai main pondok-pondok ke apa ntah siap angkat cadar selimut susun bantal buat khemah lah..pas tu baca buku bawah katillah..hadoi! rasa nak cubit jer sorang-sorang..
 
Esok cuti hari kemerdekaan ingat nak M.E.R.D.E.K.A..malas nak berkemas dah....tunggu jerlah malam raya nanti baru sapu lantai..tu pun kalau rajin..ekekeke..
   
Sebenarnya banyak kerja lain nak buat.. kertas trial exam ni nak kena siap cepat,kalau sampai cuti raya tak siap-siap jugak alamat sengsara jiwa dibuatnya..

                             
budak bertuah jenis macam ni pun dah bikin makcik sengsara tau...

9 ulasan:

Abdul Munir Sanusi berkata...

Ini ok lagi bodek cenggini. Saya pernah tolong bapak saya periksa paper budak. Lagi 'high' kak. Terguling-guling dibuatnya

dilaOHdila berkata...

hahahhaa.....
siap bagitahu tu supaya tukang pemekreksa tak sTRESS tu kak PINT!
sapa yang main pondok2 tu si Hannah ke? Mesti comey main Gubuk2

Rozali berkata...

Salam Kemerdekaan Cikgu Pinat

merdeka... nanti anak2 dah besar kut

Wassalam

yanti isa berkata...

Salam Merdeka cikgu pinat ..

PINATBATE berkata...

Dr Mun,
yg high guling-guling pun ada jugak..siap lukis potret cikgu dia
lagi..grrr...!


Dila..
Hannah dgn Izzah lah tu..budak berdua tu mmg kamceng..Izzah dgn abang kuat gaduh..

PINATBATE berkata...

Atuk Rozali,
salam merdeka..
takut anak-anak dah besar,ganti cucu pulak buat huru-haraa..:D

kakYan,
Salam merdeka..!

Quinary berkata...

kak pinat, mintak kebenaran guna gambor tu.. sebab lawak :D

sally berkata...

Huhu..tarik nafassss...lepasssss...tarik....lepasss..

akudimar berkata...

selamat hari merdeka kak pinat.
huhu bebudak, nak di jewwer...comei2 la plak.

heh...sib baik dak sekolah rendah tak buat cenggitu...kalo buat aku tarik kuping dia. hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin